Uhvatili smo Snežanu i Piksija na aerodromu: Stajlinzima su pokazali kako se oblači gospoda

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Savršen stajling slavnog para na beogradskom aerodromu

Snežana i Dragan Stojković Piksi jedan su od najpoznatijih domaćih parova, ali i jedan od najlepših.

To su još jednom dokazali juče, u nedelju 11. juna, kada ih je naša ekipa uslikala na beogradskom aerodromu Nikola Tesla. Oni su savršen primer para koji ume savršeno da se obuče, bez preteranih detalja, a da pokažu sav luksuz koji žive.

Dragan je na sebi imao pantalone i belu košulju, a Snežana ga je pratila u beloj košulji, belim pantalonama i otvorenim sandalama.  Preko ramena je nosila skupocenu Chanel torbicu, a oko vrata je imala još skuplji komad - ogrlicu koju potpisuje jedna od najčuvenijih kuća nakita nas svetu - Van Cleef & Arpels.

Reč je o tirkiznoj Alhambra ogrlici sa žutim zlatom, čija cena ide i to nekoliko desetina hiljada evra.

Podsetimo, Snežana i Dragan u braku su dobili troje dece, Anju, Andreu i sina Marka.

Kako je jednom prilikom ispričala, život sa tako uspešnim muškarcem neretko je bio težak.

- Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina - ispričala je Piksijeva supruga za Story.

Njih dvoje venčavali su se dva puta.To ne znači da je do razvoda između njih ikada došlo, već da su pre više od trideset godina stupili u građanski brak, a tek pre desetak godina doživeli su i crkvenu ceremoniju čime su sve zaokružili.

Venčali su se u junu 2011. godine u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu. Ceremoniji popularnog para prisustovalo je pedesetak bliskih prijatelja, a mnogi su samo za ovu priliku stigli iz Beograda. Iako su već dugo bili u braku želja im je bila da se zavetuju i pred Bogom. Mladina kuma tada je bila Ivana Mišković-Karić, a mladoženjin svedok Dragan Trivan

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: "Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam". Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - rekla je jednom prilikom Snežana.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi u Kataru, a supruga Snežana kod Brene na slavi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA