Otkriveno kako se Ana Ćurčić ponaša kod kuće nakon poraza: "Plaši se da izađe bilo gde, potpuno se slomila"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

- Nije prestajala da plače i da grli sina Luku - rekao je izvor

Zadruga 6 je zvanično završena, a pobedu je odnela Aleksandra Nikolić.

Naime, Ana Ćurčić je bila favorit mnogih, te je nakon proglašenja pobednika doživela emotivni slom.

- Ana je mislila da će pobediti, a kada je čula da je to Aleksandra sve joj se srušilo. Ta pobeda bi je na neki način podigla i mnogo značila, jer je svoj život u rijalitiju dala na tacni. Bila je sigurna da zbog svega što je iznela i preživela zaslužuje pobedu - počinje izvor, pa nastavlja:

- Kada je stigla u svoj dom ona se potpuno slomila. Nije prestajala da plače i da grli sina Luku, koji ju je sve vreme tešio i govorio da će sve proći i da mora da se smiri. Ani je bila naročito besna što je njena kuma Milena iznosila svakakve informacije o njenom i Zvezdanovom odnosu, od kojih neke uopšte nisu istinite. Nije joj jasno kako je mogla sve to da priča. U jako je velikom strahu da joj se Zvezdan ne osveti zbog prljavog veša koji je iznela u "Zadruzi" i plaši se da ostane sama kod kuće - priča izvor i dodaje:

- Majka i porodica su svakako uz nju, a sigurno će joj trebati vremena da sve odboluje i prihvati. Svesna je i da ima veliku podršku naroda, a pogotovo žena koje su doživele slične traume i to je na neki način dosta ohrabruje - završava izvor za "Blic".

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slusaj

    11. jun 2023 | 16:51

    . Zaboravila si da ces izaci jednog lepog dana iz Zadruge? E pa draga moja, em si sebe usrala, em si decu uvukla u tvoj horor i usrani zivot. A ona glavata, bese kuma ili drugarica? Kako god ona te dokrajcila. Ne brigaj, " pametan" je Zveki, sada on ne zna dal je dos'o ili pos'o...

  • Ja

    11. jun 2023 | 18:13

    Pa zavrsilo se a tebi zao zelis da ga nastavis spolja.ako je malo para koje si zaradila za par meseci stvarno.ne znam gde je kraj.i treba da se plasis jer je uzeo zvezdan avans koji si ti trosila sad ga vrati.sta sad ti kuma kriva.iste ste ne birate sredstva da dodjete do cilja.znala sam da nisi cvecka cim si nakon dva braka dosla do zvezdana.povuci se i kreni da rafis neki castan i posten posao.sve je to kako doslo tako otislo

  • Mama predskolca

    11. jun 2023 | 18:01

    Zasto bi ona pobedila,prevarena nije svi znamo da je ostavila Zvezdana mnogo pre nego da udje u vezu sa Andjelom.A to sto je iznosila iz njihove veze samo se izblamirala,nije narod lud.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA