Aleksandra Prijović zaplakala na nastupu: Nije mogla da obuzda suze i završi pesmu, a ovo je razlog

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Snimak se neverovatnom brzinom deli na društvenim mrežama

Folk zvezda Aleksandra Prijović zaplakala je u klubu tokom jednog svog nastupa.

Naime, nije poznato kada je snimak nastao, a na istom vidimo da pevačica nije mogla da obuzda emocije i suze i nastavi da peva.

Prijovićka je zapevala hit "Zvuk tišine", a publika je u jednom trenutku uglas krenula da peva sa njom, nadjačala je, a Aleksandri nije preostalo ništa drugo nego da prekine sa pevanjem.

@stevanmadzarevic 😍 #aleksandraprijovic #zvuktisine #foryou #foryoupage #fyp #viral #balkan #fy #top #tiktok #4you #goviral #music #stevanmadzarevic ♬ original sound - STEVAN MADŽAREVIĆ

Ona ih je slušala, a kada je krenula da peva refren ni to joj nisu dozvolili, a ona u tom trenutku nije m0gla da sakrije emocije zbog svega, okrenula se i zaplakala.

Snimak se deli na društvenoj mreži TikTok, a njena reakcija je oduševila sve.

Podsetimo, sedam dana nakon svog 28. rođendana, mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović održaće najveći solistički koncert u svojoj desetogodišnjoj karijeri.

U kalendarima mnogih 29. septembar upisan je kao dan kada će prisustvovati ovom svojevrsnom muzičko-scenskom spektaklu u beogradskoj "Štark" Areni, a prema prvim informacijama Aleksandra Prijović je u roku od samo sedam dana prodala 70% kapaciteta beogradske "Štark" Arene.

(Telegraf.rs)

Video: Najvatrenije izdanje Prijovićke do sada: Aleksandra zategnuta u lateksu zamešala kukovima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xyy

    11. jun 2023 | 10:50

    Sta če bre da oeva tri sata u Areni, ima pesmu i po u karijeri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA