Ana Sević pomaže devojci i pretučenoj bebi sa Zvezdare: Pevačica im je platila advokata

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nasilnik (25) je priveden, a još jedna javna ličnost odlučila je da pomogne njegovoj žrtvi

Pevačica Ana Sević angažovala je i platila advokata koji će braniti devojku i njenu šestomesečnu bebu od nasilnika sa Zvezdare koji ih je pre nekoliko dana pretukao, nakon čega je uhapšen.

Naime, supruga pevača Dinče je pre dva dana objavila fotografiju nasilnika koji je tučao i silovao svoju suprugu, a zatim se fizički iživljavao nad šestomesečnom bebom, nakon čega su Dinčići preuzeli odgovornost i pomogli devojci i bebi.

Nasilnik (25) je priveden, a još jedna javna ličnost odlučila je da pomogne njegovoj žrtvi, a to je Ana Sević o čemu je pisao "Informer".

Kontaktirali smo Anu kako bi proverili istinitost ove informacije, ali se ona do objavljivanja teksta nije javljala na redakciji poznat broj, ali je ovaj lep gest potvrdio Sevićkin advokat.

- Jeste, ali pozovite me za sat, dva, nisam sad u mogućnosti da pričam, na sastanku sam - kratko je izjavio Sevićkin advokat za "Republiku",

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA