Nemanja Gudelj konačno nasmejan na fotografiji, ali jedan znak u komentaru otkriva koliko pati

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Gudelj se oglasio na društvenim mrežama, gde je objavio dve fotografije na kojima pozira sa peharom koji je nejgov tim osvojio

Fudbaler Nemanja Gudelj oglasio se još jednom na Instagramu nakon što je njegov tim juče trijumfovao protiv Rome, a uz fotografiju na kojoj ljubi pehar "ostavio je" i emotivan opis.

Gudelj se oglasio na društvenim mrežama, gde je objavio dve fotografije na kojima pozira sa peharom koji je nejgov tim osvojio i poručio:

- Dobar dan, šampioni - napisao je i dodao emotikon srca, pehara, ali i anđela. Emotikon anđela i Nemanja i njegov brat na Instagramu stavljaju od momenta kada su saznali najtužniju vest - da je Anastasija izgubila bebu, s obzirom na to da isti simbolizuje anđela na nebu. S tim u vezi, jasno je kome je poznati fudbaler posvetio pobedu i osvajanje Lige Evrope.

U komentarima ispod objave pratioci su mu čestitali i uglavnom pisali da je zaslužio nakon svega što mu se desilo.

Podsetimo, fudbaler Nemanja Gudelj i njegov tim juče su trijumfovali protiv Rome, a Anastasija je verno bodrila svog dragog sa tribina.

Ražnatovićeva je, uprkos svemu što joj se dešava, došla u pratnji njihovog vozača i prijatelja Rašida, a on je i objavio emotivni snimak na društvenoj mreži Instagram, na kojem su zajedno. Video je dotakao mnoge, s obzirom na to da Anastasija na njemu plače.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

(Telegraf.rs)

Video: Prvo pojavljivanje Ražnatovićeve nakon gubitka bebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA