Sloba Radanović objavio strašne snimke napada na Srbe na Kosovu:" Automatima na goloruk narod"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Radanović je na stori objavi objavio snimak iz Zvečana gde je danas nastao sukob između kosovske policije i Srba koji žive dole

Pripadnici Kosovske policije okružili su danas pre podne zgrade opština Zubin Potok, Zvečan i Leposavić, nakon čega su se oglasile sirene za uzbunu, a tim povodom oglasio se i pevač Sloba Radanović.

Radanović je na stori objavi objavio snimak iz Zvečana gde je danas nastao sukob između kosovske policije i Srba koji žive dole.

- Šok bombe i pucnji iz automata na goloruk narod od strane "policije" tzv. Kosova. Podrška našoj braći - napisao je kratko Radanović.

On je zatim objavio još nekoliko snimaka iz ostalih opština na Kosovu, na kojima se može videti kako policija suzavcima i dimnim bombama rasteruje okupljene Srbe.

Podsetimo, zamenica direktora Kliničko-bolničkog centra u Severnoj Mitrovici Danica Radomirović, potvrdila je za Kosovo onlajn da je desetak ljudi primljeno sa povredama od šok-bombi, suzavca ali i povredama od udaraca tokom upada kosovske policije u zgradu opštine Zvečan.

Kako je navela Danica Radomirović, njima je ukazana prva pomoć i u pitanju su lakše povrede. Kosovska policija je danas upotrebila šok bombe i suzavac, kada su se Srbi okupili ispred zgrade opštine Zvečan. Na ulicama Zvečana u ovom trenutku nalaze se policajci i specijalci naoružani dugim cevima, kao i pripadnici Kfora.

(Telegraf.rs)

Video: Dušica Topić i Nikola Despotović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA