"Nosim štikle da mi stopalo ne poraste": Trudna Ivana Korab blistala na reviji

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ona se pojavila u narandžastoj dugoj haljini preko koje je obukla belu jaknu, a sve to ukombinovala je sa belim visokim potpeticama i kapom u istoj boji.

Manekenka Ivana Korab u devetom je mesecu trudnoće, a do porođaja je ostalo još dve nedelje. Ipak, drugo stanje je ne sprečava da se pojavi na gradskim događajima, pogotovo kada je u pitanju moda. 

Ivanu smo slikali na reviji Bate Spasojevića održanoj sinoć, a malo je reći da je blistala.

Ona se pojavila u narandžastoj dugoj haljini preko koje je obukla belu jaknu, a sve to ukombinovala je sa belim visokim potpeticama i kapom u istoj boji.

U prvom planu je bio veliki trudnički stomak, a koliko joj trudnoća prija, vidi se po njenom licu.

- Osećam se trudno i debelo. Ja iskreno moram da priznam da nosim štikle zato što se plašim da mi stopalo ne poraste u trudnoći, pošto svi tako pričaju, a ja mu ne dam da poraste, toliko cipela da izgubim mi ne pada na pamet. Tako da ako stopalo hoće da raste, ja mu ne dam, štikle nosim, pa makar i suze pustila - rekla je Ivana za Blic.

Inače, Ivana zahvaljujući uspešnoj vantelesnoj oplodnji čeka drugo dete, a nedavno je progovorila o svojoj borbi za majčinstvo.

- Do ekstrema je išlo, zapravo do toga da smo otišli u Prag i da su nam rekli da ne možemo da imamo decu i predlagali donatora sperme. U tom momentu moj suprug iz prvog braka ima dete od 13 godina, govorila sam da je ono dokaz, ali oni su uzimali prosek. U suštini im je samo bilo teže, a nama su rekli da ne može. Igraju se sa tvojim životom i sa tim da ne možeš da imaš dete, i daju ti donatora, grozno - ispričala je Ivana i dodala:

- U tim momentima je jako teško kada ti neko stručno lice tako nešto kaže…Nismo svi u svakom momentu jaki i zbog toga otvoreno pričam o svemu. Ipak, negde treba ta natprirodna energija da se izdvojite od tih negativih informacija od stručnog lica i da potražite drugo, treće mišljenje.

Kako je Ivana izgledala, pogledajte u galeriji.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Korab u najnovijem Telegrafovom modnom editorijalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA