Stariji sin Vlade Divca upoznao devojku sa porodicom: Lepotica iz Japana mu je osvojila srce

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Luka Divac u vezi je sa prelepom Japankom, koja je imala čast da upozna njegove roditelje

Luka Divac Printskrin: Instagram/lad_26

Stariji sin Ane i Vlade Divca, Luka, zaposlen je u okviru njihove fondacije, a na Instagram profilu sada je osvanula jedna od retkih porodičnih fotografija, gde naslednik porodice Divac pored svojih članova porodice pozira i pored svoje izabranice, devojke iz Japana.

Za razliku od usvojene ćerke Petre, sinovi Vlade Divca ne posećuju toliko Srbiju. Luka i Mateja su skrojili život u Americi, iako se po fotografijama na njihovim Instagram profilima da zaključiti da često obilaze popularne svetske destinacije.

Putujući po svetu, upoznavajući druge kulture i približavajući ih svom senzibilitetu stariji sin Vlade i Ane Divac pronašao je i ljubav.

Naime, Luka Divac u vezi je sa prelepom Japankom, koja je imala čast da upozna njegove roditelje, a taj prvi susret zagarantovao je dobar odnos unutar porodice. Koliko se buduća svekrva i snaja slažu najbolje svedoči fotografija osvanula na Aninom Instagramu.

Slika je nastala u toku porodične večere u jednom restoranu, a na njoj su stariji sin Ane i Vlade Divac, njegova izabranica Berit Bontems, sestra Petra sa dečkom Mihailom Veruovićem, mladićem rodom iz Prijepolja i ponosni roditelji Ana i Vlade. Po osmesima koje su međusobno razmenjivali reklo bi se da problema u komunikaciji nema, a u opisu ispod fotografije supruga bivšeg košarkaša potvrdila je upravo to.

- Moj tip porodice je mešovita porodica. Različiti rase, kulture i vere ujedinjene u ljubavi. To je ono što je potrebno svakoj porodici, svakoj zajednici i zemlji, prenosi magazin "Hello".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    23. maj 2023 | 17:11

    kako da ne.? Samo je to potrebno u mozgovima ovih idiota koji žive živote u paralelnim univerzumima. Neka ženi koga hoće ovaj sin poznatog ubacivača lopte kroz obruč koji je polupismen kao i tata. Svetu je potrebno da se ta globalistička debilana zaustavi i da neko ko npr. ubacuje loptu kroz koš ne može da prigrabi resursa za narednih 50 pokolenja.

  • Mira

    23. maj 2023 | 17:33

    Ne znam cemu to snishodljivo ,ulagivacko izvestavanje kada devojka nije,,prava lepotica,, vec obicna devojka koja cak deluje zrikavo,mozda tako deluje zbog kosih ociju.

  • Saša

    23. maj 2023 | 17:48

    Sinovi velikog Srbina ne posećuju Srbiju ali zato često posećuju poznate svetske destinacije. Jb ti takve Srbe.😠

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA