Rada priznala zašto ne želi decu, pa pomenula bivšeg dečka Milana Stankovića: "Taj odnos je drugačiji"

 
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 2

"Moje veze su trajale godinama, a ne na momente", rekla je ona

Pevačica Rada Manojlović progovorila je o ljubavnim vezama, porodici, gubitku majke, ali i deci.

Naime, pevačica je poznata po dugim vezama, a sada je otkrila i zašto je usledio krah.

- Uopšte nije do partnera, jer sam ludo volela i bila zaljubljena u svakog s kim sam bila u vezi. Svako bi na mom mestu dobio dete, ali ne ja, i ne zbog tih muškaraca. Kod mene je to jedna duboka psihološka priča. Psihijatar mi je objasnio da je gubitak majke kod mene rezultirao time što sam preuzela ulogu zaštitnika porodice. Zarađivala sam, sestru sam zakačila za sebe, i njoj sam bila kao majka. Imala sam o kome da brinem i nije mi trebao još neko. Jednostavno, nisam bila spremna za to - kazala je ona i otkrila da li se bilo šta promenilo:

- I sada se osećam kao da imam 25 godina, a ne 38. Mislim da je moj problem u tome što odbijam odgovornost, a u roditeljstvu moraš da budeš spreman da nekog voliš više od sebe. I ovako brinem ceo svoj život, pogotovo otkako sam izgubila mamu i nanu, nisam spremna da brinem još. Imam sestru, oca, brata i ne mogu da volim više nekog i da strepim da će nešto da mu se desi. Dovoljno sam se nasekirala u životu.

Rada je otkrila da je svakog svog partnera volela iskreno.

- Moje veze su trajale godinama, a ne na momente. Svako ima svoju percepciju šta je ljubav i šta traži u odnosu, a ja sam tad dobijala ono šta mi je trebalo. Meni su veze bile sklonište od ludila koji nosi moj posao i od partnera sam uvek imala podršku. Uvek mi je trebao mir, a to sam dobijala. Iako je svaki moj partner bio drugačiji, ja sam, poput većine žena, od njih napravila isto - rekla je pevačica i dodala da nikada nije imala potrebu da menja partnere:

- Nisam, jer kada se ja zatalebasam, u mojoj glavi je to ljubav za ceo život. Sve veze su mi dugo trajale i dešavalo se da drugi vide da ti odnosi ne vode ničemu, ali ja sam bila uporna ko mazga, bez rezona i mozga. Stoički sam podnela te raskide. Meni je uvek bilo lepo.

Grand specijal, Haris Berković i Radmila Rada Manojlović Foto: Telegraf

Pevačica pak izbegava da priača o vezi sa Harisom Berkovićem.

- Pisalo se svašta o tome, ali ne bih da načinjemo tu temu. Što se tiče mojih drugih odnosa, mnogi znaju za moju vezu s Milanom Stankovićem. To je bila više neka vrsta duhovne veze. Milan je moj prijatelj i s njim sam odrasla. Upoznali smo se u "Zvezdama Granda" kad smo imali po 19 godina. Pola života se poznajemo i taj odnos drugačije posmatram. Sve je imalo svoj razlog. Ne kajem se što je toliko trajalo, mislim da sam bila iskrena i čista.

Velika podrška u svemu što radi joj je sestra Maja i otac Rade, koji, iako ima 72 godine radi punom parom.

- Tata je dobro, Bogu hvala, ima 72 godine, ali i dalje radi puno i gura. Maja i ja ga stalno teramo da ide na kontrole, ali njemu je rakija lek za sve. Njegovim venama teče rakija i malo krvi - rekla je ona za "Alo!".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    22. maj 2023 | 08:01

    Hvala na istini Rado ! Sve cestitke !

  • Zoza

    23. maj 2023 | 18:28

    Zasto devojko toliko ponizavas sebe? Da li ti uopste citas izjave tvojih koleginica kojima je sve "super". Uci malo od njih, dosta vise sa vlastitim srozavanjem, bolje je i da ne dajes nikakve izjave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA