Ena Popov je san mnogih muškaraca, ali jedna stvar joj je poljuljala samopouzdanje: "Niko nas nije zaštitio"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

- Kao vrlo mlada susrela sam se sa komentarima o mom fizičkom izgledu - rekla je ona

Voditeljka Ena Popov osvojila je mnoge kraj malih ekrana učešćem u rijlitiju "Veliki brat", nakon čega je uplovila u muzičke vode, da bi kasnije karijeru nastavila u voditeljskom poslu gde se odlično snašla.

Međutim, Ena je ipak odlučila da se povuče sa javne scene, a kako je često imala probleme sa viškom kilograma, ona ne krije da je to uticalo na njeno samopouzdanje.

- Kao vrlo mlada susrela sam se sa komentarima o mom fizičkom izgledu i bilo mi je krivo kada pročitam neke komentare. Tada nije bilo ni cenzure, ni portala, već samo forumi sa kojih nisu mogli da se brišu komentari. Niko nije mogao da nas zaštiti na internetu. Vodila sam se onim da je važno da me vole ljudi koji su meni bitni, međutim, sve se to negde skladišti i danas uviđam da su neki komentari uticali na moje samopouzdanje - ispričala je Ena koja se u međuvremenu dva puta ostvarila u ulozi majke, a posebno nakon drugog porođaja imala je znatni višak masti u organizmu kojeg nije uspela da se otarasi tako lako.

Naime, Eni u nekim trenucima nisu pomagali ni treninzi i regulisana ishrana, međutim njena odluka da liniju dovede do savršenstva urodila je plodom.

Voditeljka, sada ima liniju na kojoj mnogi mogu da joj pozavide, a iako lepa Ena više nije aktivna, još uvek intrigira javnost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Popov Ena (@enapopov)

(Telegraf.rs/Story)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA