Kako zaista izgledaju lepotice sa Evrovizije bez efekta i Fotošopa: Pogledajte naše ekskluzivne fotografije

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Poznate lepotice Evrovizije iz drugog ugla

Finalno veče Evrovizije odražano je sinoć, a pobedu je odnela predstavnica Švedske, Lorin po drugi put, te je ušla u istoriju ovog takmičenja, s obzirom na to da je prva žena koja je uspela da postigne ovakav uspeh.

Na poznatom takmičenju našle su se mnoge lepotice, koje su svojom egzotičnom lepotom i talentom predstavile svoje predele u najboljem svetlu, a nema sumnje da su ukusi različiti, te je svako imao svog favorita.

Ipak poznato je da je na velikoj sceni Evrovizije sve besprekorno, pa su tako i same takmičarke izgledale apsolutno savršeno, te je mnogima delovalo da su bez ijedne mane, što je naravno nemoguće.

Ekipa portala Telegraf.rs nalazila se na samom mestu događaja u Liverpulu, te su uspeli da uslikaju poznate dame iz malo drugačijeg ugla.

Kako izledaju Evrovizijske ovogodišnje lepotice bez Fotošopa, nameštanja i iz drugog ugla pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Lorin zapevala sa novinarima nakon ubedljive pobede: Šveđanka napravila sjajnu atmosferu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lorin

    14. maj 2023 | 15:25

    Je obukla haljinu kao da je moja baba sasila. Kosa kao ujutru kada ustanete. Realno ruznjikava. Ali zato harizma gazi!!! Dokaz da unutrašnje stanje diktira spolja. Svaka cast na tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA