Milica Dabović pokazala novog dečka: "Moj si pred svetom i Bogom, sa tobom sve ima smisao"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

- Ljubav je naša beskrajna, ostaje i opstaje - napisala je ona

Bivša sportistkinja Milica Dabović napokon je pokazala novog dečka.

Naime, ona je objavila zajedničke fotografije, te mu posvetila poseban opis, a sve povodom njegovog rođendana.

- Dobrotu, hrabrost, iskrenost, ku***vitost, upornost, ludost, lepotu, velčinu, snagu, energiju, vrednost strast sve to kod tebe vidim i sve to još više volim! Veliki si čovek a moj si. Zamisli koliko sam ja srećna žena - započela je Milica.

- Ta neraskidiva povezanost i moja najveća ljubav desila se onoga trenutka kada smo se sreli i pogledali pravo u oči. Osvojio si moj svet suštinom svog bića. Koliko je samo to dobar osećaj... Obojio si moje boje u svetlije, bacila sam svo oružje kojim sam se godinama branila, dopustih sebi da ti verujem i u tvojim očima videh novi svet u koji ćemo zajedno sa našom suštinom i malom armijom graditi nas. Ti si ušao u najtananija mesta moje duše i doneo mir u moje srce. Obasjao si moje nebo, duginim bojama, naslikao moj portret bez četkica i platna, ostavio vreme bez vremena, bez časovnika, kazaljki i klatna - napisala je, pa dodala:

- Kad čovek voli ženu kao ti mene, a žena čoveka kao tebe ja, bezuslovno, jedinstveno, ludo, nestvarno i jako, desi se ljubav prava, snažna, ona koja se želi i ona o kojoj sanjaju. Moj si muškarac pred svetom i Bogom, moj svet i moje sve, duša moje duše, zenica oka i života smisao. Ljubav je naša beskrajna, ostaje i opstaje! I na kraju dana Biblija kaže trebaš izabrati partnera sa kojim želis ići u rat- ja sam sebi birala... Srećan ti rođendan ljubavi moja! Tik tak one more day to go!! LAS VEGAS. P.s ne zaboravi šta si me naučio: Samo iz najveće tuge nastaju najlepše stvari... Sve sa tobom ima smisao - piše u opisu fotografije.

(Telegraf.rs)

Video: Skinula se Bikovićeva žena, snimila se dok sprema ručak u brushalteru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    12. maj 2023 | 14:39

    Пар месеци касније: "малтретирао ме је,он је нула од човека "...

  • Bana

    12. maj 2023 | 14:49

    Uzivaj u svojoj sreci i ne objavljuj

  • Kolle

    12. maj 2023 | 16:32

    Trajaće mesec dana dok se ne izgustiraju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA