Oglasila se bivša devojka tiktokera optuženog za nasilje: Pružila je podršku devojci koja ga je prijavila

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Elena nikada nije želela da priča o raskidu sa Markom, ali se sada oglasila i pružila podršku Niki i svim žrtvama nasilja

Marko Arsenijević, poznati TikToker, danas je priveden, nakon što je njegova devojka, Nika Ilčić, prijavila nasilje, a sada se oglasila njegova bivša i pružila podršku Markovoj sadašnjoj, inače žrtvi.

Arsa je brojne pratioce stekao još tokom njegove prošle veze, takođe sa poznatom TikTokerkom, Elenom Stojčevski, a nakon raskida je upravo uplovio u vezu sa Nikom.

Iako nikada nije želela da priča o njihovom raskidu, Elena nije mogla doći sebi zbog saznanja o Arsinom hapšenju, pa se odmah oglasila na svom Instagram profilu:

- Šta se dešava ovo? Ljudi su načisto poludeli, ja nemam komentar! - napisala je Elena, a potom apelovala na sve.

Objava bivše devojke tiktokera optuženog za nasilje Printskrin: Instagram/elenastojcevski

- Molim vas da u ovakvim situacijama prijavite nasilnika, jer niste same! - dodala je ona.

Podsetimo, danas je poznati srpski tiktoker Marko Arsenijević (22), poznatiji kao Arsa, uhapšen zbog nasilja u porodici. Marko se na Tiktoku predstavlja kao "Arsaovde", a prati ga 1.100.000 ljudi.

On je, kako smo saznali, fizički napao svoju devojku, takođe tiktokerku, Niku Ilčić sa kojom je već duže vreme u emotivnoj vezi.

Nika je Marka pijavila za nasilje jer ju je odgurnuo, prilikom čega je pala na pod, a onda joj je držao ruke i stavio svoju šaku na usta, kako se ne bi čulo njeno zapomaganje.

(Telegraf.rs)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA