Aleksandra Prijović je bila žrtva vršnjačkog nasilja: "Nazivali su me jadnicom, srce mi se cepalo"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

- Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali - rekla je ona

Pevačica  Aleksandra Prijović je danas jedna od najpopularnijih lica na javnoj sceni, međutim, na početku karijere joj nije bilo lako.

Naime, Aleksandra je priznala jednom prilikom da je u školi, prošla je kroz jedan vid vršnjačkog nasilja jer je želela da se bavi pevanjem.

- Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sada nisam rekla, ali ja sam bila žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali - počela je ona.

- Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: "Nije ništa bolja od majke pevaljke". Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo - rekla je ona i naglasila da sada ista ta deca žele da joj budu prijatelji.

- Javljaju se, pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Svima odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali - istakla je svojevremeno Aleksandra za "Hello".

(Telegraf.rs)

Video: Ceca pazarila novu zver od 175.000 evra! Na snimanje Zvezda Granda stigla u besnoj mašini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA