Evo zašto komšije Nataše Bekvalac kažu da pevačica nije dobar primer ćerkama: "Ne znam zašto joj to treba"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

- Mislim da to nije baš najbolji primer kako da se udaju - rekao je jedan komšija

Muzička zvezda Nataša Bekvalac često odmara u Čeneju gde poseduje luksuzno imanje.

Naime, poznato je da Nataša često "pobegne" od svetla kamera u blizini Novog Sada, gde uživa na imanju koje se prostire na 3.500 kvadratnih metara, dok kuća ima 400.

- Slabo je viđam ovde u centru. Dođe u Čenej i zatvori se u kuću. Pretpostavljam da se ovde skloni, da odmori od sve te slave, sjaja i pompe koja je stalno oko nje. Krije se od svih u selu, verovatno joj je muka od pitanja i fotkanja - rekla je pevačicina komšinica iz Čeneja za "Blic".

- Mnogo joj je lepa starija ćerka Hana, kao anđeo je. Nadam se samo da neće i ona da se podvrgne operacijama i plastici kao pojedine ćerke poznatih. Retkost je danas da vidite tako lepu prirodnu devojku. Ovu mlađu retko viđamo jer je uglavnom Nataša nosi - nadovezala se druga gospođa.

I u prodavnici koju Bekvalčeva posećuje imali su samo reči hvale za nju.

- Veoma je ljubazna, a uživo je još bolja riba nego na Instagramu i u medijima. Iako je starija od mene 20 godina, bolje izgleda od pola mojih vršnjakinja. Zaljubljen sam u njene oči i osmeh - rekao je prodavac.

Komšinica Sandra je ispričala i da se "svi okreću" kako za Natašom, tako i za njenom sestrom Kristinom.

- Njih dve su hodajuća bomba. Volim stil obe i ugledam se na njih. Nije me sramota da kažem da je Nataša moj idol i da je zaista obožavam - kaže ona, a konobar iz obližnjeg kafića je otkrio da Nataša nema kompleks da preko dana ide bez šminke:

- Prirodno lepa žena, može i džak da obuče i da joj stoji kao milion dolara. Kod nas dolazi bez šminke, u totalno opuštenoj varijanti i krasi je samo osmeh koji ne skida. Našaliću se pa ću reći i da je gotivim jer je široke ruke pa ostavi dobar bakšiš.

Da se u ulozi biznismenke dobro snalazi, potvrdila je i jedna devojka koja je nedavno proslavila devojačko veče na Natašinom imanju koje je iznajmila na dan.

- To je zaista bio dan za pamćenje, predobro smo se proveli. Nataša ne pregovara o tome nego njen tim - ističe buduća mlada. Natašino imanje u Čeneju je ograđeno zelenom ogradom, te su joj prve komšije tek na nekoliko stotina metara.

U blizini imanja bio je i stariji par koji se ipak osvrnuo na kritike pevačice.

- Velika je ona zvezda, ali ukanalila se tim brojnim brakovima. Ne znam šta joj je to bilo potrebno, mi u selu smo staromodni i ne gledamo savremeno na to - priča gospodin, a njegova supruga dodaje:

- Slažem se, pritom ima žensku decu. Mislim da to nije baš najbolji primer kako da se udaju - zaključili su oni za pomenuti medij.

(Telegraf.rs)

Video: Nataša Bekvalac na emotivan način čestitala sestri rođendan: "Moje srce i duša opet bi te odabrale"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    6. maj 2023 | 20:02

    Moraju neki baba i deda da zabodu nos kod komsinice. Crkli bi inace

  • Marko

    6. maj 2023 | 19:47

    Nebitna je skroz,antipaticna,los primer,ocajno peva i pesme su joj fuuuj

  • Pera

    6. maj 2023 | 20:23

    Ma manite vi to ,nego jel zna neko kad se ova opet udaje? Nije se udavala vec par meseci pa smo se zabrinuli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA