"Stradala su naša deca od ruke deteta": Karleuša o nezapamćenoj tragediji u školi na Vračaru

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu i povodom tragedije koja se dogodila u školi na Vračaru

U osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru danas se dogodila nezapamćena tragedija.

Četrnaestogodišnji dečak K.K. sumnjiči se da je ubio osmoro dece i Dragana V. čoveka koji je radio kao obezbeđenje u školi.

Nakon ovog događaja javnost je ostala u šoku, a društvene mreže preplavljene su molitvama za ubijene, kao i one koji se bore za život. 

Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu i poslala jaku poruku svim ljudima koji su na bilo koji način bili žrtve tragedije.

Jelena Karleuša Printskrin: Instagram/ karleusastar

- Crni dan za Srbiju, Nezapamćena tragedija. Stradala su naša deca. Od ruke deteta. Dete je ubilo osmoro dece, a ima i onih kojima se bore za život. Dete je uzelo pištolj od oca i uz spisak za odstrel krenulo u osnovnu školu. Dete nije promašilo. Dete je ubijalo mirno i hladno. Dete je bilo odličan đak i iz dobre porodice. Dete nije pokazalo milost. Neka ovo bude opomena u kakvom svetu živimo i kako ovo suludo vreme utiče na naše nejake. Nasilje kojima se deca bombarduju iz svih medija, iz svih životnih struktura uzelo je danak. Ovo je opomena za sve nas. Saučešće porodicama dece koja su izgubila život. Neka im univerzum da snagu u ovoj tragediji... i ako postoji neka pravda, da sva deca kojoj se bore za život u ovom momentu prežive, kao i njihova nastavnica - napisala je Jelena.

(Telegraf.rs)

Video: Grujičić: U Urgentnom centru se nalazi troje dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruja

    3. maj 2023 | 14:48

    Jel može ova pevaljka bar jednom u životu da se neoglasava....

  • stojadin pavlovic cole

    3. maj 2023 | 16:43

    Jk idi snimi neki pornic ovo ne da nije tema za tebe nepismenu pevaljku i pornicarku. Gadis nam jos vise ovaj tuzan dan.

  • Eee

    3. maj 2023 | 16:38

    Tvoj mi komentar treba kao šuljevi na dupetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA