"Ne podržavamo laž": Nakon prebijanja Šaviju napali i na mrežama, ona im oštro odgovorila

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Starleta je istakla da je jako čudno što nije udarana po telu nego samo po licu

Nataša Šavija povreda povrede Foto: Instagram/natasa.savija

Stefan Karić zvenično je osumničen da je pretukao Natašu Šaviju u noći između nedelje i ponedeljka na jednoj svadbi u etno selu nadomak Novog Sada gde su oboje bili gosti.

Ona je na svom Instagram profilu podelila fotografije povreda koje je zadobila, zbog čega je dobila gomilu poruka podrške, međutim, ima i onih koji su joj slali poruke neprikladnog sadržaja, na šta je ona oštro reagovala.

- Čitamo razne izjave, neko ko je toliko unakažen ne bi mogao da piše, javlja se na pozive. Čućemo i Stefana, ali naravno nasilje niko ne podržava, ali ni laži - glasila je jedna od poruka.

- Po telu nisam udarana (čudno), a malo se raspitaj o prelomima, pa nisam u nesvesti, pa da ne mogu da pišem i pričam. Pritom, primam lekove za bolove. Ako ne veruješ da imam povrede, slikaću izveštaj, pa proceni da li mi je polomljena jagodična kost i da li sam bila na operaciji. Možda misliš da sam stavila scensku šminku ili je tebi okej da muškarac ženi zatvori oko. Hvala ti na "podršci" kao žena. Nadam se da ti se ovo nikada neće desiti, pa da vidiš - odgovorila je Šavija.

Podsetimo, Stefan i Nataša bili su zajedno na jednoj svadbi, nakon čega je pretrpela fizičko nasilje. Ona je za Telegraf opisala detalje brutalnog prebijanja.

- Istina je da sam pretučena. Dobila sam dva udarca u glavu, dva krvnička čupanja kose i imam prelome vilične kosti. Moram da idem na operaciju, trenutno se nalazim na intezivnoj nezi - rekla nam je ona, pa dodala:

- Oko mi je takođe loše. Oštećeno mi je nešto, doktor mi je rekao da ako ne pristanem da ostanem u bolnici, mogu da ostanem slepa na to oko.


- Ja stavrno ne bih da navodim da je u pitanju bilo ko, ne želim da kažem ime zbog ometanja istrage. Ja bih na Instagramu stavila odmah ko je i prstom pokazala ko je, ali stvarno ne smem to trenutno da radim - istkla je Nataša, pa dodala:

- Tući ženu, kao da tučeš muškarca, za to nema opravdanja. Ovo je klasično nasilje nad ženama.

Nataša je potom otkrila stravične detalje tuče.

- Povukao me je za kosu, nakon čega mi je lupio šamarčinu. Ja sam krenula da mu vratim, ali on me je opet počupao, nakon čega sam završila na podu, pa su usledile pesnice. On je ženomrzac.

- Imaću minimum jednu operaciju, i nadam se da ću uspeti. Nos mi je krvario, bilo je strašno - rekla nam je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Cecin frizer dobio divnu tortu za 30 rođendan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    2. maj 2023 | 14:57

    Mi verujemo da si pretucena, al devojko sta je dovelo do ovoga. Da te neko iz cista mira ovako unakazio ja ne mogu da razumem. Na intezivnoj nezi se ne odgovara na komentare nepoznatih. Blud alkohol je sadasnja moda a zbog toga ginu. Dajte se svi opametiti.

  • Nenad

    2. maj 2023 | 16:51

    Ko je bre ova zena ..hocete sad da nas smarate mesec dana kao sa onim sto je presao u Islam

  • Čika Pera

    2. maj 2023 | 18:27

    Starleta mladoliko izgleda iako 35 godina ima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA