Karleuša pokorila Paraliju, pa se našla "u problemu" u Solunu, a na njoj samo dve tašne vrede 58.000 evra

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Pored tašni, JK je sa sobom imala i kofer i naočare brenda "luj viton" od 3.000, odnosno 700 dolara, što je 3.700 dolara

Pop diva Jelena Karleuša održala je sinoć spektakularni nastup u Grčkoj, a danas se uputila ka Beogradu iz Soluna gde je i bila smeštena, međutim, na putu ka aerodromu našla se u "malom" problemu".

Iako je žurila kako bi na vreme stigla na aerodrom, diva se našla usred maratona koji se u tom trenutku dešavao na solunskim ulicama.

Njen menadžer Zoran zabeležio je ovaj momenat, pa se i sam našalio: "Maraton, usred maratona. Da se pridružimo, gas", poručio je Zoran kroz smeh, nakon čega je Jelena malo potrčala.

Međutim, korisnicima društvenih mreža za oko je zapao njen stajling, ali i samo dva detalja, tačnije aksesoara na njoj koja vrede 58.000 evra.

Jelena Karleuša Printskrin: Instagram/zoranbirtasevic

Jelena je neko ko obožava aksesoare, a ovog puta na sebi je ponela čak dve omiljene tašne poznatog modnog brena "Hermes". Najpoznatije modele "birkin" i "keli" od čije će vam se cene zavrteti u glavi.

Naime, cena "keli" modela, koji je trenutno svuda rasprodat i na njega se čeka i po nekoliko godina sna sajtovima za preprodaju može se naći i za neverovatnih 38.545 dolara, dok je čuvena "birkinka" nešto jeftinija - "samo" 19.375 dolara. Ovo znači, da je Karleuša samo u torbama imala skoro 58.000 dolara.

Pored tašni, JK je sa sobom imala i kofer i naočare brenda "luj viton" od 3.000, odnosno 700 dolara, što je 3.700 dolara.

(Telegraf.rs)

Video: Cecin frizer slavi 30 rodendan, uključila se preko vibera Milica Todorović da čestita

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA