Olivera je iznenada napustila RTS posle 18 godina: Sada uživa u luksuzu i u šestoj deceniji izgleda brutalno

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Ona uspomene sa putovanja deli sa svojim pratiocima na Instagramu, a sudeći po raspoloženju na njenom licu, čini se da joj veoma prija život kakav trenutno vodi

Olivera Jovićević vodila je političku tok-šou emisiju "Upitnik" i bila jedno od najprepoznatljivijih lica RTS, a onda je sve iznenadila kada je odlučila da da otkaz posle 18 godina.

Iako se povukla iz medija, očigledno joj taj period ne nedostaje i dalje vodi luksuzan život.

Naime, kako se može videti na njenim društvenim mrežama, Olivera često putuje i obilazi kako svetske metropole, tako i egzotične destinacije.

Ona uspomene sa putovanja deli sa svojim pratiocima na Instagramu, a sudeći po raspoloženju na njenom licu, čini se da joj veoma prija život kakav trenutno vodi.

Podsetimo, svoju odluku povodom otkaza saopštila je javno, na društvenim mrežama.

- Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti - napisala je Olivera i dodala:

- Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države.

- Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao „krvnu sliku Srbije“. Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama - napisala je Olivera Jovićević.

(Telegraf.rs)

Video: Cecin frizer slavi 30 rodendan, uključila se preko vibera Milica Todorović da čestita

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdjan

    30. april 2023 | 12:35

    zbrisala na vreme

  • Zorica

    30. april 2023 | 16:49

    I nije bila neka voditeljka😏

  • Saša

    30. april 2023 | 21:28

    Ne znam ko je držao na TV, svakog utorka isti koncept emisije i naravno bezobrazno veliki honorar za takav neinspiritivan rad. Samo na RTS-u.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA