Trudna Anastasija objavila video iz noćnog provoda: Detalj na njenom licu iznenadio je mnoge

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Anastasija je u četvrtom mesecu trudnoće, a sinoć se sa svojim dragim provodila na karnevalu koji se svakog proleća organizuje u Sevilji.

Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj čekaju prvo dete, devojčicu koju će dobiti u septembru kada je termin porođaja, a mlada pevačica sada je objavila stori iz noćnog provoda i pokazala kako se provodi.

Anastasija je u četvrtom mesecu trudnoće, a sinoć se sa svojim dragim provodila na karnevalu koji se svakog proleća organizuje u Sevilji.

Ona je pre odlaska u grad usnimila sebe i pokazala kako se sredila, a ono što je posebno učljiv detalj jeste pirsning na nosu.

Buduća mama je zatim usnimila i deo atmosfere, ali i maniju među ljudima koja se javila kada su se ona i fudbaler Nemanja pojavili na popularnoj "feriji".

Mlada pevačica nije snimala trudnički stomak, a sve vreme je snimala samo lice, te pokazala koliko blista, a video pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sabina

    29. april 2023 | 13:30

    Koliko ovo dijete ima godina?Izgleda kao da ima 50 godina!!Treba ovu djecu savjetovati da ih operacije i korekcije ne čine ljepšim,upravo suprotno.Starost i promjene fizičkog izgleda se ne mogu zaustaviti kojekakvim operacijama.Ova djevojka je još mlada,ali će se to vidno vidjeti kako bude starila.

  • Dana

    29. april 2023 | 13:36

    Kakva usta, užasno!

  • xxx

    29. april 2023 | 14:16

    Auu uzasa od usta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA