Sofronijević i Koprivica vraćaju veru u ljude: Novac zarađen od pesme poklanjaju u humanitatne svrhe

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na ovu sjajnu ideju su, kažu, došli zajedno

"Bez pozdrava" naziv je pesme koju izvodi i kao kompletan autor potpisuje Branko Koprivica, jedan od osnivača popularnog benda Rogati.

Posvećena njegovom pokojnom prijatelju i vrsnom umetniku Aleksandru Banjcu, pesma ce pod dirigentskom palicom izdavačke kuce "AS Studio Ton", na čijem čelu se nalazi Aleksandar Sofronijević živeti i u svrhu dobrog dela.

Koprivica i Sofronijević došli su naime, na ideju da sva digitalna prava odnosno sve sto ova kompozicija zaradi na pomenutim platformama poklone u dobrotvorne svrhe.

- Ideja je rođena i sad ćemo pronaći i način kako da je realizijemo - rekao je Branko Koprivica na sta se nadovezao i Sofronijević:

- Na kraju godine napravicemo svojevrstan presek, pa ce se prikupljena sredstva proslediti u humanitarne svrhe - rekao je harmonikaš.

- U dogovoru smo sa institucijama koje se bave humanitatnim radom, pa ćemo sav novac uplatiti onima kojima to bude i najpotrebnije! - dodao je Aleksandar.

Na ovu sjajnu ideju su, kažu, došli zajedno, a pesmu "Bez pozdrava", koja je ujedno i najava albuma "Kopriva", mozete poslušati ovde:

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Sofronijević zgodniji nego ikad! Ovo je njegov recept za savršen izgled

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA