Vozni park Bake Praseta vredan milion evra: Kolekcija najluksuznijih autmobila, "lambom" dostavlja hranu

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 17

Novac obožava da troši na skupe mašine

Jutjuber Bogdan Ilić, javnosti poznatiji kao Baka Prase, jedna je od domaćih zvezda koja najviše zarađuje od društvenih mreža.

Sebe naziva ministrom Jutjuba na Balkanu, a njegov kanal koji prati preko dva miliona ljudi, gasili su nekoliko puta, zbog neprikladnog sadržaja.

To ga nije sputalo, već je odlučio da mu se još više posveti, pa odnedavno redovno snima lajvove putem kojih mu fanovi doniraju novac.

To mu je samo jedan izvor prihoda, pored toga radi i brojna sponzorstva od brendova, drži lanac restorana brze hrane u Srbiji i to mu omogućava poprilično lagodan život.

Bogdan voli da se hvali skupocenim stvarima, dobrim automobilima i luksuznim stanovima, te tako njegov vozni park broji nekoliko skupih mašina koje svakodnevno menja.

Nedavno smo ga snimili u centru Beograda kako vozi besni kabriolet, marke BMW i nepropisna parkira nasred Terazija. Ovu mašinu Bogdan je kupio krajem prošle godine, u oktobru, i odmah se pohvalio putem Instagrama i Jutjuba.

U pitanju je kabrio model M8, koji košta oko 160.000 evra, što je i naznačio u nazivu svog videa.

Baka Prase Telegraf.rs

Drugi automobil mladog jutjubera je luksuzni Lamborgini, za koji je iskeširao čak 300.000 evra.

I sa njim je Bogdan uhvaćen u prekršaju, kada ga je parkirao na trotoaru ispred lokala na Novom Beogradu tokom otvaranja još jednog od svojih restorana brze hrane. Tom prilikom je čak reagovala i policija.

U svom voznom parku, Bogdan je imao i Porše Kajena i Lamborgini Urusa, koji su mu oduzeti.

Interventna jedinica policije zatekla je u noći između 23. na 24. februar, automobil Lamborgini Urus, nemačke registracije, parkiranog na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu. Taj automobil je tokom večeri navodno je vozio i bahato parkirao upravo jutjuber. Zbog činjenice da je automobil koji je registrovan u inostranstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava i pauk je odneo autobil.

Podsećamo, 22. februara je Bogdanu privremeno oduzet i Porše Kajen, koji je takođe, kako se navodi, bio u carinskom prekršaju.

Za Urusa, Baka Prase je izdvojio oko 200.000 evra, dok je kola marke Porše Kajen platio oko 100.000 evra.

Baka Prase Printskrin: Instagram/bakaprase

Kako bi njegov biznis bio još uspešniji, jutjuber je novac uložio i u kola za dostavu hrane. U pitanju je još je automobil marke Lamborgini, drečavo žute boje, koji ima logo njegove firme.

Ferari Portofino je još jedan u nizu Bakinih automobila i čini se, jedan od njegovih omiljenih. Često ga viđamo u snimcima, a za njega je iskeširao 240.000 evra.

Jednom prilikom imao je saobraćajku ovom luksuznom mašinom, a šteta je bila 50.000 evra.

Na društvenim mrežama Bogdana često optužuju da on iznajmljuje kola, a potom ih snima, ali je on to u više navrata demantovao.

Galeriju luksuznih autmobila Bake Praseta pogledajte ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Prase u žestokoj mašini projurio kroz centar grada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA