"Ne pevam duže od dva sata": Rada Manojlović otkrila kako naplaćuje tezge u klubovima, a kako proslave

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Rada je na svom Tviter profilu objavila spisak ugovorenih nastupa i gostovanja, a potom je otkrila i detalje koji zanimali jednu korisnicu ove društvene mreže

Rada Manojlović jedna je od najangažovanijih pevačica sa domaće estrade, a osim klupskih nastupa, ona peva i na raznim proslavama, bilo da su u pitanju svadbe, rođendani ili proslave firme.

Pevačica je nedavno prekinula saradnju sa dugogodišnjim menadžerom. Njegovo mesto zauzela je Radina rođena sestra Maja, a sada je pevačica otkrila detalje o zaradama i trajanju njenih nastupa koji se tiče upravo ugovaranja tezgi.

Rada je na svom Tviter profilu objavila spisak ugovorenih nastupa i gostovanja, a potom je otkrila i detalje koji zanimali jednu korisnicu ove društvene mreže.

- Da li se više zaradi od klupskog nastupa ili privatnog veselja? To mu dođe svadba, je l da? - glasilo je pitanje, a Rada je dala konkretan odgovor.

Rada Manojlović Printskrin: Tviter/ RadaManojlovic_

- Ne znam šta da ti kažem, mislim da je kod svakog posebno. Meni je, recimo, ista cena i u klubovima i na svadbama (rođendanima, proslavama firmi i tako dalje), s tim što na privatnim slavljima može da se uzme i jedan deo bakšiša eventualno preko cene, ali tu malo duže i pevaš - napisala je pevačica i nastavila:

- Onda, obrni okreni, meni dođe isto. Neko ko peva mnogo duže na svadbi može da uzme i više, naravno, postoje orkestri koji pevaju 10-12 sati i, naravno, mogu fini iznos da zarade. Ja ne pevam preko dva sata, a u klubovima oko sat i po, sat i 45, tako da meni nije neka velika razlika. To ti ovako u kratkim crtama pričam, a naravno da ima više varijacija na temu - napisala je Rada.

(Telegraf.rs)

Video: Sitno, sitno, sitnije: Rada Manojlović zavrckala, pa zamalo da ostane bez suknje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA