Teodora Džehverović provocira nakon priče o intimnom snimku sa košarkašem: Pokazala i srednji prst

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Zapevala je stihove poznate domaće pesme i time iskazala svoj stav

Pevačica Teodora Džehverović našla se u centru skandala o kom javnost i dalje bruji.

Bivšu učesnicu "Zadruge 1" navodno ucenjuju intimnim videom, a društvenim mrežama kruži audio snimak intimnog odnosa, na kom se ističe da je njen glas.

Otkako je raskinula vezu sa sportistom Ninom Čelebićem, Teodoru su spajali sa brojnim poznatim muškarcima među kojima je i košarkaš Partizana Matijas Lesor, za kog pričaju da je njen partner na snimku.

KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Derbi, ABA liga Foto: Nikola Tomić

Na eksplicitnom snimku su posebno upečatljivi uzdisaji: "Da da da", zbog čega ispod svake pevačicine fotografije pratioci pišu baš te reči.

Džehverovićeva je ovim povodom sa Sejšla, gde trenutno uživa sa drugaricom Ninom, bratom Savom i snajkom Adrianom Džehverović, poslala veoma jasnu poruku koja se tiče aktuelne teme.

Snimila se za Tik Tok uz pesmu mladog repera Inasa "Da da da" dok je pevala stihove: "Ujutru je pet, ona zove me na s*ks, O da-da-da-da-da, u gradu svako za nas zna".

U jednom trenutku ona pokazuje srednji prst u kameru, što je, veoma jasno, namenjeno svima koji joj to pišu.

Dok jedni tvrde da na snimku nije pevačicin glas, drugi su potpuno sigurni u to da je ona.

-"Ko je gledao "Zadrugu" od početka do kraja zna da je ovo 1000% Teodorin glas", "Ah to mi radi", "Tea je 100%" ... samo su neki od komentara ispod njenog video snimka na Tik Toku.

Podsetimo, Teodora ne krije da voli sportiste i osim što joj je bivši dečko košarkaš, ona redovno svojim snimcima na društvenim mrežama ističe da voli baš košarkaše, pa je tako u jednom videu napisala: "Kad mi je onako, a onda mi kaže da je košarkaš". Osim toga, u poslednje vreme smo je više puta videli kako bodri crno-bele na košarkaškim utakmicama.

(Telegraf.rs)

Video: Brate, razumemo te: Džehvi u tanga kupaćem na plaži, a lik ne skida pogled s njene pozadine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA