Ana Korać objavila slike sa jahte obučena od glave do pete: Starleta zatvorena do "grla" u Šanel krpicama

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Starleta je svojom pojavom i savršenom linijom ostavila pratioce bez daha, a mnogi su primetili i da je Ana skroz promenila stil oblačenja i da otkako se porodila

Ana Korać Printskrin: Instagram/anakorac

Starleta i bivša učesnica rijalitija Zadruga, Ana Korać nedavno se porodila i dobila sina, a svojim objavama na mrežama ne prestaje da privlači pažnju.

Naime, Ana je sada otputovala u Italiju i objavila slike sa luksuzne jahte kako se vozi morem.

Starleta je svojom pojavom i savršenom linijom ostavila pratioce bez daha, a mnogi su primetili i da je Ana skroz promenila stil oblačenja i da otkako se porodila više nema provokativnih stajlinga.

Ona je sada pozirala u crnom odelu, na koje je zakačila Šanel broš i sve to uparila sa belom Šanel torbicom, a onda su usledili komentari:

"Ovo više nije ista žena", "Šta joj bi, pa se zakopčala do grla", "Otkako si poslala majka još si lepša" "Divno izgledaš Anči", "Da li se ova žena uopšte porodila", bili su neki od komentara.

Podsetimo, Ana je nedavno progovorila o majčinstvu.

- Odlično se osećam, baš onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene - rekla je Ana za domaće medije.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Bursać sa mužem došla na proslavu rođendana Cecinog frizera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nadica

    21. april 2023 | 18:55

    A ko ovu to tako hvali, niko ne vide! Ko da hvali .....tutku i starletu, isfoliranu ,satro ljubazni i finu klosarku koja je do juče "radila" za pare po dubaiju sa onom dr.....inom sorajom, a sad je KO vozika u jahti po Italiji , ajde bre ,ste naivni ???? Osladile se toj pare , kakva svetica i košulja do grla.....

  • Драган

    21. april 2023 | 18:37

    Пожури још мало па стижу малине

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA