Ćerka Džeja Ramadanovskog o filmu koji se snima njemu u čast: "Majka i sestra ne žele da budu deo javnosti..."

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Marija je istakla da se njena porodica baš i nije oglašavala

Film o životu istaknutog muzičkog umetnika Džeja Ramadanovskog uveliko se snima, a mnoge je interesovalo šta o tome misli njegova porodica.

Naime, Marija, Džejova ćerka, ističe kako bi trebalo uskoro da dobiju scenario, a onda je spomenula i majku i sestru.

Moja porodica se nije baš oglašavala, majka i sestra ni ne žele da budu deo javnosti. Skoro sam rekla da znam da se snima film kao i moja porodica, a scenario ćemo dobiti uskoro. Mislimo da će film biti verodostojan, dobar i istinit što moj otac i zaslužuje - rekla je Marija za "Kurir".

Podsetimo, u flimu će biti prikazano pevačevo detinjstvo i odrastanje u domu za nezbrinutu decu, ali i njegovi muzički počeci, uspesi i kasniji život, a uloge će tumačiti Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović.

Film se snima na lokacijama u Beogradu (Dorćol) i Pančevu. Prva klapa je pala 14. marta, a plnirano je da snimanje bude završeno do 10. juna ove godine.

(Telegraf.rs)

Video: Džejeva ćerka u suzama: Scene njegove smrti su trauma za ceo život

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA