Snimak na kojem Darko Lazić "davi" i obara suprugu Kaću na pod usijao mreže: "On je lud, valjda je šala"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Nakon operacije kada mu se i stanje naglo pogoršalo sve vreme brinula je supruga Kaća, a sada na mrežama kruži snimak koje je pojedine korisnike šokirao

Pevač Darko Lazić nedavno se podvrgao operaciji zatezanja kože na stomaku, a sada je na društvenim mrežama objavio šaljivi snimak na kojem "maltretira" suprugu Katarinu i vuše je po podu, zbog čega su se usijale mreže.

Naime, nakon operacije akda mu se i stanje naglo pogoršalo sve vreme brinula je supruga Kaća, a sada na mrežama kruži snimak koje je pojedine korisnike šokirao, a neke je nasmejao do suza.

Darko je na svom Tik Tok profilu objavio snimak iz jednog hotela, a pre nego što su ušli u sobu Darko je Kaću udario po zadnjici, povukao i oborio na zemlju, a potom odvukao u sobu, a naravno sve je bila šala.

- Kako je naterati da se uda - napisao je Darko u opisu snimka.

@laziciofficial Kako je naterati da se uda 😂 #darkolazic #mojebivsezene #nekunitemenemojebivsezene #svadbasvadba ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

"Nemoj tako jako", "On je lud, valjda je šala", "ma oni su presmešni", samo su neki od komentara ispod videa.

(Telegraf.rs)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA