Danijela ispoštovala običaj: Pokazala "zlatna" jaja i deo luksuznog stana u kojem je nekada živela sa Ognjenom

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Danijela se pohvalila da je i te kako vešta u kuhinji i farbanju jaja, a svim domaćicama dala je i poneki značajan savet

Manekenka Danijela Dimitrovska ispoštovala je običaje i juče, na veliki praznik ofarbala jaja za Uskrs, i odmah se pohvalila svojim pratiocima, ali dala i poneki savet.

Amidžićeva bivša ostala je da sa sinom živi u luksuznom stanu na Dorćolu, nakon razvoda od voditelja i sada ujedno pokazala i deo svog porodičnog doma.

Danijela se pohvalila da je i te kako vešta u kuhinji i farbanju jaja, a svim domaćicama dala je i poneki značajan savet.

Na kraju se i sama pohvalila kako su joj ispala jaja, pa pokazala i zanimljivu tehniku farbanja jaja u "zlato".

Inače, Danijela je poslednjih dana u jeku medijskog interesovanja nakon što je njen bivši muž Ognjen Amidžić otkrio da je ponovo zaljubljen i to u koleginicu Minu Naumović.

(Telegraf.rs)

Video: Danijela Dimitrovska prvi put o razvodu sa Amidžićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša

    15. april 2023 | 12:36

    Ovo je i dama i lepotica, gospođa. Upoređivati je sa silikonskim opančarama i u istom tekstu pominjati ove dve razlicite dimenzije i sveta je degutantno i uvreda. Ostvarena zena, dostojanstvena. Svaka čast.

  • Zorana

    17. april 2023 | 20:35

    Znate sta kad i ove piznatw dele savete onda je kraj sveta uostalim sta koga briga kako one obelezavaju praznike jer nemaju svi takve mogucnosti kao te "dame"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA