"Slađa sigurno izmišlja da je umrla": Milomir Marić misli da je bivša voditeljka režirala sopstvenu smrt

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Na zvaničnim profilama navodno preminule rijaliti zvezde navodi se da je Petrušićeva životnu bitku izgubila nakon dve bezuspešne reanimacije

Na fejsbuk stranici bivše voditeljke "Parova" i rijaliti učesnice Slađane Slađe Petrušić pojavio se status gde piše da je Slađa preminula.

Na zvaničnim profilama navodno preminule rijaliti zvezde navodi se da je Petrušićeva životnu bitku izgubila nakon dve bezuspešne reanimacije.

- Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju - stajalo je na njenoj društvenoj mreži.

Tim povodom oglasio se i Milomir Marić, koji je sa Slađanom zajedno vodio rijaliti "Parovi", međutim, novinar ne veruje da je njegova bivša koleginica preminula, te da je Petrušićeva sve izrežirala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana)

- Ona sve ovo izmišlja sigurno. Nisam je čuo dugo, ali su je videli ljudi kada je pisala da je u bolnici, a nije bila. Sve je izmislila tada - istakao je Marić za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Voditeljka Parova napala goste u studiju pa nasrnula na njih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    14. april 2023 | 12:05

    Mnogo je gledala filmove. Ostatke od kremacije niko ne može dobiti u ruke, pa samim tim ih ne može baciti gde mu padne napamet. Fake news.

  • Velja

    14. april 2023 | 14:07

    Tako je to kad se bockas da zastitis babu

  • NV

    14. april 2023 | 12:41

    Kako moze ako je to tacno da se igra sa ovako ozbiljnim stvarima?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA