Stefan Usiljanin: Svaki njihov dan preživim zajedno sa njima, njihove reči lede krv u žilama

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Kako je popularni glumac i voditelj uvek „gladan“ novih izazova, publika ga može gledati i u još jednom televizijskom formatu za koji tvrdi da nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Pored pozorišnih predstava i čuvene monodrame „Žaklina, žena iz naroda“, glumca i voditelja Stefan Usiljanina gledamo svake subote u emisiji “Pretres” na Hype televiziji, a njegovi gosti su najaktuelnije javne ličnosti.

„Jako sam srećan i ponosan što sam deo velike medijske kuće kao što je Hype production na čelu sa direktorom i vlasnikom Sašom Mirkovićem. Emisija Pretres se već drugu sezonu uspešno emituje na Hype televiziji gde beleži veliku gledanost, a moram da se pohvalim da su se pojedine epizode zadržale u samom vrhu trending liste i po nekoliko nedelja“.

Kako je popularni glumac i voditelj uvek „gladan“ novih izazova, publika ga može gledati i u još jednom televizijskom formatu za koji tvrdi da nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

„Emisija PREŽIVETI DAN je nov projekat moje matične kuće Hype produkcije na koji sam jako ponosan ali moram priznati da mi ni malo nije bilo lako raditi na tako izazovnom i emotivno zahtevnom dokumentarnom serijalu. Rezultat svega toga je emisija koja će definitivno ganuti srca gledalaca. Već prva epizoda nikoga nije ostavila ravnodušnim, a siguran sam da će se posle svake epizode gledaoci duboko zamisliti i zapitati da li je sudbina uopšte u našim rukama ili nam ona meša karte, a mi smo samo igrači. Emisija je potpuno različita u odnosu na sve što sam do sada da radio, dokumentarnog je karaktera, a svaku priču prati i rekonstrukcija događaja. Akteri priča su obični ljudi sa teškim, nesvakidašnjim i neobičnim sudbinama. Radeći na ovom projektu upoznao sam različite ljude sa različitim temperamentom i načinom života. Svako od njih, kada sedne preko puta mene, pre nego što se uključe kamere pogleda me u oči i sa puno poverenja i snage duboko uzdahnu i počnu svoju životnu ispovest.

Kroz svaku priču su me vodile različite emocije. Od tuge, bola, saosećanja ali i sreće, smeha i novih životnih saznanja o kulturi i običajima ove naše lepe zemlje Srbije.

Zato vam od srca predlažem da sledeće emitovanje emisije PREŽIVETI DAN pogledate 24. aprila od 22h samo na Hype televiziji“.

(Telegraf.rs)

Video: Zorana Mićanović otkrila gde ulaže zaradu i istinu o vezi sa MC Stojanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA