Mima Karadžić nedavno zaveo 35 godina mlađu, a sada se skinuo u 69. godini: Poručuju mu da je "mašina"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Mima je u društvu najbližih prijatelja i kolega proslavio rođendan, a svoje pratioce počastio je fotografijom na kojoj pozira nag do pasa

Zvonko Bogdan Mima Karadžić Foto: Kobra

Glumac i producent Milutin Mima Karadžić juče je napunio 68. godina, a svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram iznenadio je fotografijom.

Mima je u društvu najbližih prijatelja i kolega proslavio rođendan, a svoje pratioce počastio je fotografijom na kojoj pozira nag do pasa.

- Od sinoć, od ponoći, mnogi i poznati i nepoznati i svakakve novine i Instagram i svi mi čestitaju rođendan. Još bih zamalo pomislio da sam važna ličnost. Ipak, znam da nisam, ali svima koju su me se setili ovim putem VELIKO HVALA - poručio je Mima.

Ono što je privuklo pažnju mnogim korisnicima mreža jeste njegov fizički izgled, iako nema isklesane mišiće, ljudi uglavnom kometarišu da se "dobro drži i da je i dalje poželjan nežnijem polu".

"Brus Li na zalasku karijere", "Dragi Mima, dobro se držite", "Samo malo grudi da radiši bićeš mašina", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Mima Karadžić je oduvek važio za velikog zavodnika i "večitog neženju". Međutim, ne tako davno, u javnosti je odjeknula vest da je glumac u vezi sa 35 godina mlađom koleginicom Natašom, sa kojom se za kratko vreme dva puta pojavio u javnosti.


Video: Mima Karadžić planira da izađe na crtu Van Damu

(Telegraf.rs)

Video: "Verujem da je za mene pisao": Mima Karadžić recituje stihove Duška Trifunovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    10. april 2023 | 12:35

    Narodna poslovica kaže :,, Magarca vodi u Carigrad, on ostaje magarac "!

  • nindzago

    10. april 2023 | 12:32

    Gradjen kao mali Zajecarac… A usi , kosa i brada kao da beze jedni od drugih.

  • Vcv

    10. april 2023 | 12:45

    Čemu ovo skidanje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA