Rada progovorila o navodima da je Haris ostavio zbog deteta: "Nemam snage za ovo, preružno je"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 7

Rada se često oglašava na svom instagram progfilu gde obaveštava svoje fanove o svemu što se dešava u njenom životu, ali se trudi da svoj ljubavni život ostavi van očiju javnosti

Popularna pevačica Rada Manojlović, ne prestaje da intrigira javnost po pitanju njenog odnosa sa kolegom Harisom Berokovićem sa kojim je bila u dugoj vezi.

Rada se često oglašava na svom Instagram profilu gde obaveštava svoje fanove o svemu što se dešava u njenom životu, ali se trudi da svoj ljubavni život ostavi van očiju javnosti. Podsetimo, pre nekoliko meseci, pevačica je obavestila svoje fanove da više nije u vezi sa Harisom, nakon čega se nije oglašavala po tom pitanju. Kada su joj od strane novinara bila postavljana pitanja o njemu, imala je samo reči hvale. 

Na svako Radino oglašavanje, pojedinci pokušavaju da bilo šta izvuku iz konteksta i stave je u nepotrebnu dramu. Tako neprestano kruže vesti koje nisu tačne, a Manojlovićevoj stvaraju glavobolje jer zna da joj nanose samo štetu.

Nanoviji slučaj koji je potresao mladu pevačicu, jesu tekstovi u medijima, koji navode da je njena veza s Harisom okončana jer Rada ne može da ima decu, te da ju je pevač zbog toga, žargonski rečeno "šunuo".

Rada se oglasila na svom Instagramu, i poslala jasnu poruku svima koji prenose neistine. Nije krila da je povređena i da je ovakvi naslovi bole. 

- Šta da kaže čovek na ovo? Povodom današnjih groznih naslova, nikada nisam izjavila bilo šta vezano za Harisa i dete. Molim vas ne pišite koješta! Svesna sam da ovome samo dajem na značaju takvim vestima, ali molim vas ne zadirite toliko u intimu i ne objavljujte gluposti. Nije u redu da niko od nas to čita, ni porodica ni fanovi. Sve je totalna neistina i sve je objavljeno bez ikakve moje izjave, niti sam obaveštena na bilo koji drugi način o čemu će se pisati. Najpametnije je da na pitanja o Harisu, meni, bivšim momcima i deci ne odgovaram ni u šali, tako da me nemojte više pitati. Nemam ja snage za ovo - napisala je Rada na svom Instagramu, i dodala:

- Preružno je ovo što kreirate! I ružno i jedna velika neistina. Prestanite jer takvi naslovi mi samo nanose štetu, i svima oko mene. Molim vas! - napisala je Rada.

Video: Rada Manojlović iznenadila devojke sa Vlasine

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Bursać sa mužem došla na proslavu rođendana Cecinog frizera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilic Nada

    9. april 2023 | 02:44

    Draga Rado Vi ste Draga osoba meni posebno! Ne Obracajte paznju na koje kakve Glupe komentare ?! Zivite Svoj.zivot i samo napred ! Zelim Vam punu srecu i dobro Zdravlje ! Otac Vam je divna osoba i za njega Sve najbolje! Ovaj Svet je takav kakav jeste nazalost ima malo Normalnih !? Pozdrav ! Nada !

  • Aca

    8. april 2023 | 22:32

    Nece Rada da se udaje,nije od te struke

  • Nejra

    9. april 2023 | 04:06

    Rada I Haris.ostrvo.do kraja zivota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA