Dragojević žestoko odbrusio Tamari Đurić: " Dobila si silikone preko giveaway-a, ali vodiš računa o higijeni"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

- Zvali su te "žetonjera" - napisao je on

Starleta Tamara Đurić žestoko je "udarila" na Dejana Dragojevića nakon što je obelodanio da je promenio veru, međutim pobednik Zadruge 5 joj nije ostao dužan.

Naime, ona je putem Instagrama podelila svoj stav, te istakla da je "prodao veru za večeru", što je njega i te kako uvredilo.

- Ti si automat za keš koji ne vraća kusur jer si klasa amg. Nemaš ono za žetone, a kaže Beograd nekada da si imala... Zvali su te "žetonjera" sve dok nisi upoznala Turčina pa dobila silikone preko "giveaway-a". Kaže Beograd da si sada još jača i da može karticom NFC-om, beskontaktno plaćanje jer vodiš računa o higijeni, poštujem to - napisao je Dejan i dodao:

- Telo je hram. Boga mi, od svog hrama si napravila palatu i imaš dobru platu.

Podsetimo, Tamara je putem Instagrama žestoko udarila na Dejana.

- O verovanju nam pričaju "Božiji preletačevići" koji su veru u Boga izgubili samo zato što su ga dve devojke koje rade na žetone prevarile sa istim čovekom koji je katoličke veroispovesti - napisala je ona na storiju, pa dodala:

- Tom logikom je trebao da se pokatoliči. Da se rampa stavi Judi, dok se ne odluči. Ovo nije verovanje u Alaha, ovo je provokacija obe vere.

- Da se razumemo, poštujem verujući narod kako god zvali Boga, ali ne i "vernike" koji veru prodaju za večeru. Rampa Dejanu za Srbiju - poručila je Tamara na Instagram storiju.

(Telegraf.rs)

Video: Cecin frizer slavi 30 rodendan, uključila se preko vibera Milica Todorović da čestita

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moki

    8. april 2023 | 21:13

    Ovaj nije ni pravoslavac a nije ni musliman.. Za vreme Vaskrsnjeg posta a trenutno i ramazanskog ne ide ovakav recnik a ni misli!!!!

  • Džehvara

    8. april 2023 | 21:32

    Dragojevići ponosni na svog mudžahedina

  • uh

    8. april 2023 | 22:58

    Jakog mi vernika, vredja opasno! Dzaba nikakav covek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA