Andreana Čekić progovorila o aferi u Zvezdama Granda i Snežani, pa otkrila ko je misterizoni dečko iz Dubaija

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Andreana je otkrila i kakvog muškarca sada traži

Pevačica Andreana Čekić nedavno je ponovo bila tema javnosti nakon što je tokom odmora u Dubaiju uslikala zgodnog dečka na plaži, s kojim su je odmah svi spojili, a ispostavilo se da joj je to brat.

Nedavno se vratila sa egzotičnog putovanja. Pevačica je sa porodicom otišla na zasluženi odmor u Dubai, a sada je progovorila i o "misterioznom" dečku kojeg je uslikala na plaži - odnosno bratu.

- Gledali smo da što više odmaramo, nismo se puno "budalesali", zato sam i crna, videla sam plažu ovog puta. Mediji su pisali da je momak sa fotografije moj novi dečko, ali to mi je brat. Putovanje u Dubai je bio rođendanski poklon njemu - istakla je pevačica i navela da je imala dosta pogrešnih izbora na emotivnom planu, ali da na sve gleda kao na iskustvo i nauk za budućnost.

Andreana je otkrila i kakvog muškarca sada traži.

- Ne tražim ih. Opuštena sam i smatram da kada bude vreme, da će doći ono što zaslužujem. Moraš biti emotivno ispunjen da bi bio srećan, ali to ne znači da moraš biti u vezi.

Adreana Čekić, Barbara Bobak Foto: Mileta Mirčetić

Čekićeva je prokomentarisala i aferu "mito" u "Zvezdama Granda", takmičenje u kojem je i ona bila jedna od kandidata

- Meni nikada niko nije tražio novac za bilo šta. Poznajem Snežanu dugo i ona mi je dosta pomogla kada sam počinjala, dala mi je dosta dobrih saveta i ništa nije tražila za uzvrat.

Andreana je priznala na šta najviše voli da potroši novac, te se uhvatila za dijamantsku ogrlicu koju je nosila oko vrata.

- Ovo nije pravi dijamant, kod kuće je pravi. Ja stvarno trošim mnogo. Volim da imam sve, ali volim i da se provedem. Najviše novca sam potrošila na odmore i avionske karte. Treba da shvatim da u životu ne treba da kupujem povratnu kartu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki Luke

    6. april 2023 | 17:24

    Na žalost ne jaše konja onaj kome liči, nego onaj ko ga ima! Ljudi ne shvataju da je malo potrebno da čovek bude srećan, drugi misle ako su bili u Dubaiju, jer mislite da drugi treba da misle da ste srećni i to vas čini srećnima? Novac čini ljude sigurnim, ali ne i srećnim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA