Dragojević sada bez problema govori o promeni vere, a nekada je sve poricao: Ovako je pričao u Zadruzi

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 12

- Živeo sam tamo gde sam živeo i upoznao sam se i sa kulturom i sa verom - pričao je on

U javnosti odjeknula je vest da je Dejan Dragojević promenio veru, što je on jednom prilikom oštro demnatovao u zadruzi.

Iako sada bez problema govori o tome, on je naime tada rekao da Dalila priča neistinu, kao i da nije prihvatio njihovu veru.

- Evo, ja kažem da nisam promenio veru, a ona neka tvrdi da jesam, pa neka ide u krug. Ako misli da će me poniziti, samo neka nastavi - rekao je Dejan.

- Aleksandra, bila si svedok kada uzima abdest! Kada se umiva pere noge, uši... - dodala je Dalila.

Dejan je takođe otkrio da je upoznao veru zbog Dalile, sa kojom je tada bio u braku.

- Živeo sam tamo gde sam živeo i upoznao sam se i sa kulturom i sa verom. Morao sam da znam kako ću da komentarišem veru zbog osobe sa kojom sam živeo. Znam istoriju, znam detalje. Dalilinog tatu ja ne mogu ni da opišem ni objasnim... To je čovek koji je neverovatan. Dalilu isključujem iz svega, mene je stvarno gledao kao sina. Jeli smo zajedno, provodili vremena... - rekao je Dragojević.

U to vreme širio se snimak Dragojevića iz kupatila gde uzima abdest. ( Versko čišćenje muslimana pre molitve), ali to Dejana nije sprečilo sa svaki put odbije da prizna ili demantuje.

Nedavno, prilikom putovanja u Meku, na svom kanalu, objasnio je koliko je dugo u svemu ovome.

- Jako je specifična energija, ne mogu to da opišem. Pod je jako čist, toliko da možeš da jedeš. Grad ima posebno lep i čudan miris. Posebno čudno se ja osećam, ali kako ja to sada da objasnim. Ja sam već 4 godine u islamu, ovo mi je četvrti Ramazan. Hvala Bogu, ovde je, jer u Srbiji nema ništa sem u Novom Pazaru, a Novi Sad je prazan što se tiče džamija. Ovde se čovek oseća mirno i sigurno, kao da ti je sav tuga, stres i sve izbačeno iz glave i tela. Ovo ne može da se prepriča, ovo mora da se doživi... - pričao je Dragojević.

Video: Dragojević posetio najstariju džamiju na svetu: Njenu izgradnju u Medini započeo je prorok Muhamed

(Telegraf.rs)

Video: Darko Lazić pocepan i polugo izašao ispred kafane: Ludilo na slavlju povodom rođenja ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    31. mart 2023 | 16:32

    Чиме је овај паћеник заслужио оволику медијску пажњу!?

  • Ogi

    31. mart 2023 | 17:17

    Strasno šta čovek uradi za malo medijskog prostora i zarad par klikova na yt i ostalim (ne)društvenim mrežama... Ovakvim kao dotični ne treba verovati ni kad kažu dobar dan. Toliko o tome.

  • С-17

    31. mart 2023 | 16:57

    Несретник,пуко с главом начисто.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA