Majka Darka Lazića besna na novu snajku Katarinu: "Loše utiče na njega, ona ga je nagovorila na operaciju"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pevač je zbog svoje nove izabranice, sada navodno u lošim odnosima sa majkom Brankom

Nova izabranica folkera Darka Lazića, Katarina, prema pisanju domaćih mediji unela je razdor u njegovu porodicu.

Naime, pevač je zbog svoje nove izabranice, sada navodno u lošim odnosima sa majkom Brankom, koja je jako razočarana i za sve krivi Katarinu.

- Ne znam šta mi je sa sinom, niti gde je, niti kako je posle te nove operacije. Meni on već mesecima ništa ne priča, a i ne javlja se danima. Ova operacija mu nije trebala. Smanjio je kilažu i trenirao je, super je izgledao... Kakve sad crne operacije? Jako me je sve to nasekiralo, pod velikim sam stresom otkad sam to čula. Bilo mi je i pozlilo. Ništa mi on o tome nije pričao, to sam videla u novinama - rekla je Branka, pa nastavila:

- Sa Katarinom nemam kontakt. Ona ga je sigurno na to nagovorila, sve je to njeno maslo. Loše utiče na njega, ali ko mene više išta pita? Darko je slepo sluša kao da nema svoj mozak. Ja sve što saznam o sinu, saznam iz novina. Zaboravio je i kuću i sve nas. Pa šta ja imam da kažem o njoj lepo kada je i Darku zabranila da nas pozove na venčanje? Vi ste mi javili da su se uzeli. Čula sam i da je rekao da ga baš briga šta mi mislimo o njoj i da mi ne živimo sa njima. Da je pametan, on to ne bi rekao. Meni kao majci je to teško da slušam. To je sve zbog Katarine, ali nije on mali... Valjda će se jednom i on opametiti posle svega što je prošao u životu - poručila je besna Lazićeva majka Branka za "Kurir".

Video: Darko Lazić otkrio da mora na novu operaciju: Evo šta ga sada muči

(Telegraf.rs)

Video: Darko Lazić pocepan i polugo izašao ispred kafane: Ludilo na slavlju povodom rođenja ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤦‍♀️

    30. mart 2023 | 23:35

    Koliki god da joj je sin kreten ove njene izjave po novinama su bolesne! Koja je fora pljuvacine sina i snaje po novinama? Nije snaja kriva vec ti sto ga nisi vaspitala!!!

  • alal vera alal vera

    30. mart 2023 | 23:07

    bolji su oni sto mu daju drogove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA