Danijela Martinović je bila u ljubavi sa Petrom Grašom 24 godine, a sada uživa kraj inspektora

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Plavića je upoznala kada je njena advokatica  pre otprilike godinu dana podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta

Hrvatska pop pevačica Danijela Martinović prisustvovala je otvaranju radnje u Dalmaciji i tom prilikom novinarima je govorila o novoj romansi sa kriminalističkim inspektorom i muzičarem Josipom Plavićem.

- Došla sam u fazu kada mi je važno da kroz pesmu ljudima prenesem nešto afirmativno. Moja poruka u pesmi "Verujem u ljude" je zaista oda dobru koje živi u svakom čoveku. Ne treba prvo osuđivati pogled, ispod svake fasade ima nešto dobro, samo treba imati oči da to vidimo.

- Postoje institucije i pravila, ali uvek postoji osoba, ta osoba, koja će nam pružiti ruku i zbog koje će naš život krenuti u potpuno drugom pravcu“, rekla je ona, a prenosi Dalmatinski portal.

- Zaista sam srećna, tome se nema šta dodati ili oduzeti -rekla je ona.

Podsetimo, Danijela je bila 24 godine u emotivnoj vezi sa pevačem Petrom Grašom. Plavića je upoznala kada je njena advokatica  pre otprilike godinu dana podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je slučaj brzo rešila, a pevačica i inspektor nastavili su se družiti.

Video: Intervju Petar Grašo

(Telegraf.rs)

Video: Muž Nadice Ademov na proslavi rođenja ćerke Darka Lazića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA