Intrigantne priče koje vas neće ostaviti ravnodušnim: Ženski talk show "Donna" samo na UNA TV

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Od 26. marta, nedeljom u 15.15 časova

Nakon dobijanja gradske frekvencije od strane Regulatornog tela za elektronske medije (REM), nova gradska televizija UNA, uspešno je startovala sa bogatom prolećnom programskom šemom.

U raskošnoj i kvalitetnoj ponudi koja nas očekuje ovog proleća na UNA televiziji, jedan od favorita publike sigurno će biti ženski talk show "Donna" koji je na programu UNE svake nedelje u 15.15 časova.

Nova epizoda bavi se aktuelnom temom "Rusi u Srbiji i Srbi u Rusiji".

Tri šarmante voditeljke Nikolina, Dejana i Baya ugostile su Ruskinju koja živi više od decenije u Beogradu, i Srpkinju koja je živela dvadeset godina u Rusiji, tačnije Moskvi.

Ruskinja Anna Anufrejeva Subotić podeliće sa gledaocima uzbudljivu priču o svom dolasku u Beograd još 2012. godine, a pored nje, svoje iskustvo na relaciji Moskva – Beograd, otkriće i naša sugrađanka Ana Marković.

O tome sa kakvim situacijama, zanimljivim ali i ne baš tako prijatnim, su se i jedna i druga suočavale, i zašto je Markovićeva odlučila da se vrati u Srbiju, a zašto Ruskinjini roditelji žele da se dosele u Srbiju kada odu u penziju, pogledajte u nedelju na UNA TV u novoj epizodi emisije "Donna" od 15.15 časova.

"Donna" je ženski talk show koji vode tri dame, poznate voditeljke sa domaće i regionalne scene – Nikolina Pišek, Dejana Rosuljaš i Baya Bangue Namkosse. Emisija obiluje intrigantnim i životnim temama koje gledaoce i medijsku javnost od samog početka emitovanja ne ostavljaju ravnodušnim.

(Telegraf.rs/PR)

Video: "Nikad više na Pesmu za Evroviziju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA