Anina kuma odlučila da raskrinka Zvezdana u uživo emisiji: Ovo su Slavnićeva pisma koja je slao iz zatvora

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

- Sve je ostavljeno za slučaj "ne daj ti Bože", kod mene - rekla je Milena

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda  već neko vreme iznosi praljav veš o Zvezdanu Slavniću, a sada je odlučila da ga raskrinka.

Naime, ona je kod Ognjena u emisiji Amidži Šou donela pisma koja je Zvezdan slao Ani iz zatvora.

- To su pisma Zvezdana Glavnića iz zatvora, upućena mojoj kumi. Sada me svi hejtuju da nisam kuma, eto, nisam kuma, drugarica sam... Šta menja stvar?! Je l' smo možda nas dve u vezi?! Ta pisma stoje kod mene, dokumentacija Slavice Glavnić. Sve je ostavljeno za slučaj "ne daj ti Bože". Taj slučaj je došao, sada kuma grebe - započela je ona, a potom otkrila šta se tu nalazi.

- Nisam znala da je mister Glavnić vrlo rečit. Pola zatvora je pisalo ova pisma, obeležavalo stranice... Čitala sam do pet ujutro, posle odustala. Da ne bi rekao neko da nešto mutim, ja sam donela, pa izvucite. Obećanja raznorazna, žaljenja što ju je tukao i maltretirao...

- Nije lako otići u zatvor. On je izašao potpuno lud - rekla je ona.

Milena je istakla da nije shvatala ozbiljnost situacije.

- Ja sam mislila da je to u trenutku kad se par "pokači", pa sve pršti, sve gori, sve se lomi, ali nisam znala koliko je to bilo učestalo.

- Do njenog ulaska u "Zadrugu" nisam znala kolika je žrtva, koliki je njen strah. Znala sam da ga ima, ali da ima toliki strah... Ana je probleme gurala pod tepih, bila je situacija kada je kuma nindža uletala sa sekirama i noževima. Ana je mnoge stvari prekrivala, gurala pod tepih. Nije bila svesna da je ozbiljna žrtva, njega je prikrivala - dodala je ona.

- Bilo je tu ljubavi, one je nekada bio normalan. Ja sada kad se saberem, on nikada nije bio normalan. Ubio si čoveka prodavao drogu, učestovao u pljački za koju sad priča da je Ana znala - istakla je ona, pa dodala:

- Pa vidi, da smo mi otile u Švajcarsku, mi bi sigurno opljačkale jednu zlataru. A on je sa čarapom uhapšen ispred zlatare, toliko o njemu kriminalcu. 

Ona je najpre otkrila kakav je odnos imala sa Zvezdanom.

- Mi smo bili jako dobri. On je bio u mojoj kući, naša deca se poznaju, družili smo se. Ja sam počela da ga ne podnosim kad je krenuo Anu da maltertira. Mi smo svi podržali taj ulazak u rijaliti, na početku je bio super. Promenio se, drugačiji je sada, ali Ana ga je obožavala.

- Ja živim za dan da ga se ona reši. Ta žena je kvalitetna, divna majka, drugarčina, ona je upala u njegov vrtlog iz kojeg ne može da se izvadi. Govorila sma joj da joj treba pomoć, ali on to nije dozvoljavao je rje mislio da će on d aje nauči kako da ga pstavi.

(Telegraf.rs)

Video: "Nikad više na Pesmu za Evroviziju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kum

    21. mart 2023 | 22:47

    Kumo, a ko je tvoj bivši muž? Tako da i ti imaš putera na glavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA