Mirka o svadbi sa Vujadinom Savićem, otkrila i koji običaj će se prvi ispoštovati: "To je atrakcija..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Po priči glumice, da se samo Vujadin pitao svadbeno veselje bi se dogodilo još te iste godine kada je ona ostala u drugom stanju

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić već viš od deceniju uživaju u ljubavi iz koje su dobili četvoro dece, međutim, do sada se još zvanično nisu venčali što je gotovo javnosti uvek intrigantan detalj.

Njih dvoje su nedugo od početka veze postali su roditelji sina Andreja, godinu, dve kasnije i ćerke Adrijane, pa potom sina Mihajla, a prošle godine i devojčice Anike.

Briga oko četvoro dece kao i konstantne selidbe zbog Vujadinovih angažmana širom Evrope uticale su u najvećoj meri na to da se sve do dana današnjeg venčanje o kom se toliko godina polemisalo ipak ne dogodi.

Po priči glumice, da se samo Vujadin pitao svadbeno veselje bi se dogodilo još te iste godine kada je ona ostala u drugom stanju, ali na njeno insistiranje sve je odloženo za neko bolje vreme, kada će moći bez trudničkih simptoma da se pozabavi slavljem.

- Volim svadbe jer su same po sebi atrakcija. Mnogi običaji koje sam videla širom Srbije su mi bliski, ali ima i onih za koje nisam znala. Neobično mi je bilo kada sam na jednoj svadbi videla da se pogača nosi od gosta do gosta, a oni je kite novcem, kao i kada se čita iz sveske ko je koliko novca dao mladencima - kazala je Mirka  za "Story", pa otkrila šta je to na šta će ona prilikom organizacije svog svadbenog veselja obratiti pažnju.

- Uvek kada je vesela atmosfera i igraju svi od sedam do 77 godina, kažem da bih volela takvu svadbu jer je to ono što će ljudi zapamtiti. Kao i svaka druga žena primećujem detalje, lepu dekoraciju, ali kada sve prođe, niko se ne seća kakve su bile salvete ili mašne, već kakva je bila atmosfera.

(Telegraf.rs)

Video: "Nikad više na Pesmu za Evroviziju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    19. mart 2023 | 16:14

    Kad ste čekali toliko sačekajte kad ženite sina pa o jednom trošku.😀 Taj papir odavno više ne služi ničemu sem da advokati imaju posla oko razvoda. Vi ste bar to dokazali.

  • Stefan

    19. mart 2023 | 16:01

    Koliko znam običaj je imati decu nakon ulaska u brak, a ovi paganski običaji to ne znam kako ide

  • Vernica

    19. mart 2023 | 15:23

    Pa da je Mirka čitala Bibliju znala bi da su joj sva deca rodjena iz greha. Ako shvati šta je uradila i iskreno se pokaje pred bogom ,možda joj bude i oprosteno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA