One će vas "zalepiti" za male ekrane: Ko su zanosne lepotice sa snimka koji kruži portalima

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Uz njih dve nijedno popodne više neće biti isto – tako glasi poruka video-snimka koji ovih dana kruži po portalima i društvenim mrežama. Ko su dame koje najavljuju neviđeno

Zavodljivi pogledi, senzualne usne, izvajane figure, predivne odevne kombinacije - to je ono što je odmah svima zapalo za oko na snimku čiji kraj otkriva logo "Una TV".

Nova gradska televizija za sada uspešno skriva identitete vatrene crvenokose dame i fatalne brinete svetlih očiju, ali pretpostavljamo da se radi o voditeljkama novog projekta ove medijske kuće.

Dok ne saznamo o čemu je tačno reč, preostaje nam samo da nagađamo ko su dve atraktivne dame i kada ćemo ih konačno videti na malim ekranima.

Una TV Foto: Promo/ Una TV

Sudeći po odabiru voditeljki, Una TV najavljuje program zbog koga će se mnogi vratiti malim ekranima, a ljubitelji kvalitetnih TV sadržaja će znati kako da planiraju svoje popodne. Čini se da će i modni sladokusci imati svoju inspiraciju.

(Telegraf.rs/PR)

Video: "Nikad više na Pesmu za Evroviziju": Breskvica presekla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Распучин

    15. mart 2023 | 10:55

    ,,Све саме ноге и гола дупета, а где јој је глава?!"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA