Kako danas izgleda Sakis Ruvas: Govorili su da je gej, a on ima 4 dece u braku sa ovom lepoticom

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Svi pamtimo vatrenog Grka

Grčki pevač Sakis Ruvas je davne 2004. godine zaludeo svet svojom pesmom na Evroviziji "Shake it". Takmičenje je završio kao treći, ali su svi nastavili da ga obožavaju.

Petog januara ove godine napunio je 51 godinu, uživa u porodičnom životu sa suprugom, s kojom je u braku već 18 godina.

Iako se spekulisalo da je gej, jer onakvo vrckanje strejt muškarac ne može da "podari", on je sve demantovao savršenim porodičnim životom.

Njegova supruga je prelelpa bivša manekenka Katija Ziguoli koju je oženio nakon 13 godina vanbračne zajednice  - imaju četvoro dece - dve devojčice i dva dečaka.

Tokom karijere Sakis se pojavio kao sudija u grčkom "Iks Faktoru", radio je i kao glumac, danas vodi suši restoran.

On je vlasnik je i veoma popularnog kluba koji je 2010. izgoreo u požaru. Tada je šteta procenjena na četiri miliona evra, a policija u Atini je sumnjala da je požar podmetnut, i da iza svega stoje vlasnici konkurentskih noćnih klubova. Posle nekoliko meseci renoviranja, klub je nastavio sa radom.

Talenat za ples i atletiku pokazao je već sa 4 godine, što nije ništa čudno s obzirom da su mu i roditelji svojevremeno igrali amaterski u pozorištu.


Iako odrastao u siromašnoj porodici, sa trojicom braće o kojim je brinuo, on je ulagao u sebe - u srednjoj školi pridružio se  grčkom nacionalnom timu i takmičio u skokovima s motkom, a koliko je bio dobar atleta svedoči i to što je osvojio brojna prvenstva.

Voleo je muziku i sa 18 godina je napustio Krf i krenuo da peva po klubovima.

(Telegraf.rs)

Video: "Nikad više na Pesmu za Evroviziju": Breskvica presekla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA