Zvezdan Slavnić za noć prokockao 26.000 evra: Isplivali šokantni detalji njegove prošlosti

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

"Zvezdan je jako poročan čovek koji je prethodnih godina prokockao mnogo novca i u kazinima je ostavio svu imovinu", ispričao je izvor blizak Slavniću

Zadrugar Zvezdan Slavnić ne krije da je iza sebe imao burnu prošlost.

Sin košarkaša Zorana Moke Slavnića robijao je nekoliko godina u zatvoru zbog ubistva.

Samo nakon nekoliko meseci provedenih u rijalitiju javno je prevario svoju suprugu Anu Ćurčić, koja ga je optužila za brutalno nasilje, a od tada u javnost gotovo svakodnevno isplivavaju jezivi detalji njegove prošlosti.

Sin Moke Slavnića nije krio da je strastveni kockar, a sada se saznalo da je Zvezdan navodno za samo jedno veče prokockao čak 26.000 evra!

- Zvezdan je jako poročan čovek koji je prethodnih godina prokockao mnogo novca i u kazinima je ostavio svu imovinu. Nakon izlaska iz zatvora, on se kontrolisao, bio je svestan da nema stalan izvor prihoda i uglavnom je igrao aparate u koje je ubacivao manje sume novca. Tako je bilo sve dok nije potpisao ugovor za Zadrugu 6 i dobio deo honorara unapred - otkrio je izvor dobro upućen u Slavnićev život za Alo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA