Vesna Đogani prolila suze u emisiji: "Meni je uvek teško kad gledam to..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

- U detinjstvu to počinje sa igrom i plesom, to nam je bila smernica kad smo otvorili plesnu školu - rekao je Đole

Pevačica Vesna i Đole Đogani, već dugo su na estradi, a tokom godina karijere osim pevanja ozbiljno su se bavili i plesom.

Oni su sada gostovali u jednoj emisiji kada im je pušten snimak star preko 30 godina, na kojem se može videti kako su se zabavljali sa plesnom grupom Đogani.

- Devojka koja je sa mnom bila u Italiji postala je moja supruga. Slađa i ja postajemo jedan tim. Deci dok su mala treba usaditi disciplinu, zdrav način života, volju za učenjem i napretkom. U detinjstvu to počinje sa igrom i plesom, to nam je bila smernica kad smo otvorili plesnu školu. Svi koji uče decu i rade sa njima imaju odgovornost da im usade motivacione vrednosti, nešto što će ih pokrenuti da pronađu sebe i kasnije uživaju u odabiru životnog zanimanja - rekao jr Đole, i dodao:

- Znao sam da imam uticaj i da svojim radom mogu da utičem na njihovom razvoj. To je bio pravi put. Mnogi pamte to vreme sa setom i kad me sretnu kažu da im je to bio jedan od najlepših perioda u životu. To mi je najveća nagrada. Bio sam ponosan jer su ta deca prve korake naučila u mojoj plesnoj školi.

Vesna je ipak na ove snimke reagovala veoma emotivno, te nije mogla da sakrije suze.

- Meni je uvek teško da gledam te snimke, to su sve moje drugarice i kad se šetam gradom i kad ih sretnem, kažu mi "To nam je bio najlepši period života, ti tinejdžerski dani kad smo plesali kod vas" a meni, ah, katastrofa – rekla je Vesna u emisiji Zebzde Granda Specijal.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Zvezde Granda SPECIJAL (@zvezdegrandaspecijal_official)

Video: Vesna Đogani objavila snimak podmlađivanja: Kaže da je prvi put ovo uradila u životu

(Telegraf.rs)

Video: Zorana Mićanović otkrila gde ulaže zaradu i istinu o vezi sa MC Stojanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA