Ceca uhvaćena u spa centru: Ražnatovićka zavijena u mini peškir i nauljena na stolu za masažu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Poznato je da Ceca veoma vodi računa o svom izgledu, te kada može malo da odahne od poslovnih obaveza, obavezno ode na tretman opuštanja.

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pre izvesnog vremena održala je spektakularni koncert na Kopaniku, a dok je uživala na najpopularnijoj srpskoj planini uhvaćena je u jednom spa centru.

Naime, kako snima dokumentarno-igrani serijal tokom kojeg je kamere, kako nju, tako i njenu porodicu prate u stopu, Cecu su usnimili dok se opuštala tokom masaže u jednom spa centru.

Ražnatovićku su kamere usnimile na stolu za masažu, dok je uživala u čarima masaže koju obožava, a kako je bila zavijena u mini peškir navirali su se delovi tela kojima dokazuje da je neprikosnovena kada je fizički izgled u pitanju, te uvek u formi.

Poznato je da Ceca veoma vodi računa o svom izgledu, te kada može malo da odahne od poslovnih obaveza, obavezno ode na tretman opuštanja.

- Kad imam slobodnog vremena, volim sebi da ugodim. Dosta mi olakšava to i za posao, jer sam stalno na visokim potpeticama, stalno vučem neki teret - kaže Ceca za dokumentarno-igrani program koji se meituje na "Blic" televiziji.

Ističe da joj najviše prija masaža.

- Masaža mi jako prija. Procirkuliše mi telo, smanji mi otoke, bolove i pokrene mi limfni sistem. Upražnjavam često masaže jer su zdrave i izuzetno mi prijaju - ispričala je Ceca.

(Telegraf.rs)

Video: "Nikad više na Pesmu za Evroviziju": Breskvica presekla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA