Džipsi nakon skandala u bekstejdžu i vređanja novinara: "Želim da se izvinim, osuđujem takav oblik ponašanja"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Džipsi ističe da mu je, i pored svega što se desilo, ovo jedno nezaboravno i predivno iskustvo

Sinoć je takmičenje "Pesma za Evroviziju '23" obeležio skandal Džipsijevog tima, kada je njegov šminker psovao i vređao novinare koji su bili u bekstejdžu.

Naime, Džipsi se sada oglasio ovim povodom i prokomentarisao incident koji se desio u bekstejdžu.

- U vezi s naslovima u medijima koji se tiču mene i mog tima, želim da dam zvanično saopštenje za javnost. Juče tokom takmičenja za Pesmu za Evroviziju objavljeni su naslovi koji su se neočekivano odnosili na moj tim i izbacivanje iz studija, što je izazvalo zabrinutost kod naših obožavaoca i javnosti uopšte. U momentu kada je došlo do incidenta, ceo tim je bio sa mnom u Green room-u i pružao mi podršku. Jedan od mojih pratilaca započeo je raspravu sa novinarima u hodnicima zgrade, nakon čega mu je zatraženo da napusti prostorije - rekao je Živadinović, te je dodao:

- Jedina veza našeg tima sa ovim incidentom bila je činjenica da se pratilac identifikovao kao deo našeg tima, što je kasnije dovelo do pogrešnog tumačenja celog događaja. Ovom prilikom želim da se izvinim novinarima koje je uvredio, i da naglasim da moj tim ne stoji iza čitavog incidenta, vec osuđujem takav oblik ponašanja i komunikacije. Zahvaljujem se novinarima i medijskim kućama koje su izbegle senzacionalizam u svojim izveštajima i nisu koristili ovaj incident za ličnu promociju i prodaju tiraža. Za mene i moj tim, ovo je bilo nezaboravno putovanje i iskustvo i zahvalni smo svima na neizmernoj podršci i glasovima - rekao je Džipsi za "Novu".

Podsetimo, Džipsi se sinoć na muzičkom takmičenju "Pesma za Evroviziju" predstavio numerom "Greh" i zauzeo petu poziciju.

Video: Džipsi pred finale progovorio o diskriminaciji: Gledaju nas kao egzotične životinje

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača

    5. mart 2023 | 15:43

    'OVO' je jedino moglo da napravi neki 'uspeh' na tom vašaru. Ne zbog kvaliteta pesme, to na tom vašaru i nije bitno, nego...znate.

  • uros

    5. mart 2023 | 15:12

    Jel “ovo” musko ili zensko? Ili opet neka nova moda ?

  • Hm

    5. mart 2023 | 16:54

    Obožavaoci? Odakle mu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA