Oglasila se Zejna pred finale PZE i otkrila sa kojom vrstom diskriminacije se suočava: Dobijam hejt

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Ona je otkrila da je zbog toga menjala školu

Beovizija Drugo polufinale muzičkog takmičenja Pesma za Evroviziju 2023 Foto: Mileta Mirčetić

Zejna nastupila je tokom druge polufinalne večeri Pesme za Evroviziju a publici se predstavila pesmom „Rumba“. Ona je svojim vatrenim nastupom obezbedila je plasman u finalu.

Pred finale festivala, koje se održava večeras 4.marta, Zejna se oglasila na Tviteru i otkrila sa kakvim se kritikama suočava ovih dana.

- Na konto hejta koji svakodnevno dobijam (ne za nastup, kritika je skroz ok). Nakon što sam morala da promenim osnovnu školu u prvom razredu jer su me učitelj i drugovi diskriminisali zbog etničke pripadnosti, teško da bilo šta loše napisano može da me povredi - napisala je Zejna i dodala:

- To je samo jedna od “’relepih’ epizoda kroz koje Romi prolaze gotovo svakodnevno. Decenijama, a i duže. I o tome više ne sme da se ćuti. Ako psihički ne pukneš od svega, uspeo si. Mislite o tome sledeći put kad poželite da napišete: ciganšturo, odneće te cigani, ništa ne radiš - napisala je ona.

Podsetimo na finalnoj večeri Pesme za Evroviziju takmičiće se 16 učesnika koji će pokušati da obezbede odlatak u Liverpul gde će predstavljati Srbiju na Evroviziji.

(Telegraf.rs)

Video: "Istina, preslikana je tata!": Katarina Lazić ponosno o prinovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da li ima

    4. mart 2023 | 20:46

    neki predstavnik sa iole srpsim stilom

  • zasto ona

    4. mart 2023 | 20:43

    nije u kvalifikacijama u spaniji kakve veze ima njen stil sa srbijom

  • Pilot

    4. mart 2023 | 22:14

    Zejna deluje svetski i odličan je vokal... mnogo pozitivnog feedbeka iz celog sveta stiže za ovu numeru... mislim da je ona pun ali punnn pogodak!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA