Kladionice "kažu": Večeras se očekuje ljuta borba između grupe "Hurricane" i ove pevačice

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Što se tiče evrposkih kladionica kvota na pobedu Srbije na Evroviziji iznosi čak do 75

Prvo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju", sa sobom je donelo mnogo iznenađenja, budući da favoriti mnogih nisu prošli.

Glavno pitanje jeste da li će se i večaras dogoditi ovakve neočekivane situacije, a ipak nekoliko njih sudeći po kladionicama važe za jedne od favorita pobednika takmičenja.

Zejna Murkić je prva na listi, sa neverovatnom kvotom 2.60. Mnogi navode da se očekuje njen žestok sukob sa Uragankama budući da su one odmah iza sa kvotom 3.00.

Na velikoj bini Košutnjaka Zejna kao i druge mlade devojke najavile su pesme čiji brzi ritam lako "ulazi u uši", te nije isključeno da je ishod veoma neizvestan.

Među favoritima je i Jovan Živadinović Džipsi, koji je treći na listi sa kvotom 4, a duplo veću ima Ivona Pantelić.

Mladi izvođač Filarri privukao je dosta pažnje, međutim njegova kvota je trenutno 41, kao i Anđelina koja nastupa sa pesmom "Loše procene".

I dok je grupa Frajle dugo na sceni, njihova kvota je čak 81, što predtavlja veoma malu mogućnost da će nas predstavljati u Liverupu, međutim, takmičenje koje je sinoć održano dokazuje da je sve moguće.

Potpuni autsajderi su Nadija, Eegor, Gift, Milan Bujaković, Duo Grand, Doris Milošević, Igor Vins i Bane Lalić, a na pretposlednjem mestu je Jelena Vlahović sa kvotom 150.

Što se tiče evrposkih kladionica kvota na pobedu Srbije na Evroviziji iznosi čak do 75, i nalazimo se na 13. mestu, dok su ispred nas Švedska, Ukrajina, Finska, Engleska i drugi.

Video: Kažu da je ona najveći favorit da ide na Evroviziju: Evo šta Zejna kaže na takve priče

(Telegraf.rs)

Video: "Istina, preslikana je tata!": Katarina Lazić ponosno o prinovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA