Nataša Bekvalac priredila bajkovitu žurku za 5. rođendan svoje naslednice: Malena Katja kao prava princeza

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Kako izvor blizak pevačici tvrdi, Nata nije žalila novac kako bi udovoljila svojoj mezimici i za nju priredila pravu bajku.

Pop zvezda Nataša Bekvalac večeras je proslavila peti rođendan naslednice Katje u Beogradu, a glamuroznu dečiju proslavu upriličila je u jednoj igraonici u popularnom kompleksu.

U popularnom kompleksu u kojem živi njena sestra Kristina, Nataša je ove godine organizovala rođendan svoje mlađe ćerke.

Kako izvor blizak pevačici tvrdi, Nata nije žalila novac kako bi udovoljila svojoj mezimici i za nju priredila pravu bajku.

Ekipa našeg portala zabeležila je nekoliko paparaco fotografija pred sam početak zabave, na kojima se vidi pevačica sa malenom Katjom.

Nata je u kežual kombinaciji, širokom kompletu i belim patikama uživala sa ćerkom koja je na sebi imala haljinicu od tila - kao prava princeza.

Naravno, nezaostavni deo su i animatori trenutno najpopularnijih crtanih junaka.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravnica

    28. februar 2023 | 20:54

    Jedna je majka, za decu sve najbolje. Cemu zluradi komentari, ako zena moze deci da priusti, zasto da ne priusti...prestanite da gledate ljudi u tudje tanjire, novcanike i krevet, budite najbolja verzija sebe cime god da se bavite. Poznajem i one koji dosta imaju, a ne bave se decom, odgajaju ih babe i dede...tako da sve najbolje i devojcici i mami zelim, imena i prezimena, kao i zanimanja u ovom slucaju nisu ni bitna 😊

  • Qq

    28. februar 2023 | 19:53

    Neko nema pare da kupi hleb? A vi pisete o bahatosti????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA