Najbolji hrvatski kikbokser šokirao priznanjem: "Borio bih se s Baka Prasetom za neku nenormalnu lovu"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

On ističe da živimo u doba influensera i da je takvo razmišljanje potpuno normalno

Kao bomba je odjeknula vest da će se poznati jutjuber Džejk Pol, boriti protiv zvezde rijalitija "Ostrvo ljubavi" i profesionalnog boksera Tomija Fjurija.

Hrvatski kik bokser Antonio Plazibat osvrnuo se na ove dve borbe i istakao da bi se i sam borio u takvom meču, ali samo za suludu sumu novca, a spomenuo i srpskog jutjubera Baku Praseta.

- Mislim da je takva popularnost i dobra i loša. Više puta sam video mlade borce koji se odlučuju na tako nešto. Drago mi je da ih prate, ali nekima to na pogrešan način pogađa ego. Misle da su zaista postigli neke rezultate, a realno ih nema nigde. Počnu da razmišljaju: 'Ja sam zvezda, zašto bi me trenirao? - započinje Antonio i nastavlja:

- Živimo u doba influensera. Džejk Pol i Tomi Fjuri će boksovati najgledaniji meč, ali realno, da se neko drugi bori na njihovom nivou, niko to ne bi gledao. Njihove majke ne bi došle da vide taj meč. Ja sam se sprdao kad sam rekao da me zovu na meč sa Baka Prasetom. Šalio sam se, a i kada bih pristao, to bi bilo za nenormalnu svotu novca - bio je iskren Plazibat, prenosi "Index.hr".

Podsetimo, Antonio je inače brat poznatog hrvatskog plesača Luciana Plazibata. Luciano je sarađivao sa brojnim zvezdama iz regiona, videli smo ga u mnogim spotovima, a svakako da je najpoznatija njegova saradnja sa muzičkom zvezdom Milicom Pavlović. Luciano je bio i na Miličinom koncertu u Nišu, kada je napravila spektakl u prepunoj hali "Čair".

Video: Veljko Ražnatović pred debi za Crvenu zvezdu: Najveća čast u bilo kom sportu

(Telegraf.rs)

Video: "Istina, preslikana je tata!": Katarina Lazić ponosno o prinovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA